Am privit o emisiune le televizor despre coca-cola! Acolo spunea ca dauneaza dintilor doar daca o tii in gura mai mult de jumate de ora! Dar la scoala ne-au spus ca contine o substanta care te face sa mai doresti coca-cola! In rest nu dauneaza organismului! Ea mai mult ajuta la inghitirea alimentelor! Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?
Foarte adevarat. Sunt parinti si iti vor doar binele. Ca sa te convingi ai putea face un experiment: Pune o bucata de carne cruda intr-un pahar cu Coca-Cola si vei vedea ce se intampla. este cam acelasi lucru si in stomacul tau...
De data asta parintii tai au dreptate.(Sper ca nu e interzis sa fac referire la alt site. E doar in scopuri informative) Citeste si iti vei face o idee cat de "BUNA" e coca cola: http://zidanela.ablog.ro/2008-09-20/coca-cola-o-bautura-periculoasa.html
Salut! 2. 5 litri pe saptamana e o cantitate enorm de mare.Cam atata ar trebui sa bei pe an de cola.De ce nu bei sucuri naturale? Eu beau si ma simt foarte bine! Bafta!
Uita-te aici si ai sa intelegi, poti vedea si incerca singur/a aceste mici experimente si te vei convinge de cata dreptate au parintii tai. Asculta-i pentru ca iti garantez ca nu-ti vor raul!
http://www.9am.ro/comentarii/articol/15539/MOARTE-IN-COCA-COLA.html
Sper ca te-am putut ajuta!
Cunosc persoane care consuma 2 litri de coca-cola pe zi si nu i se intimpla nimic! Funda?
Nu consumi asa de multa cola! ca orice bautura sintetica, sigur ca, este daunatoare consumata in cantitati mari. Pe langa indulcitori si cafeina, care pot afecta sanatatea, Coca-Cola mai contine acid fosforic (folosit numai in bauturile cola, mult mai acidulate decat restul bauturilor) care distruge smaltul dintilor.Numai bine!
Esti naspa cat bei tu beau eu intr-o zi dar stiu ce inseamna cola cola pentru un prieten a insemnat stop cardiac la scoala
in fata noastra s-a stins am rausit sa-l tinem in viata 10 minute pana a venit salvarea dar a murit si acum stiu ce ziua de 13 mai 2010 a fost una grea:@ coca cola dauneaza pepsi recomand nu are 2 chimicale care ucid vieti! pepsi are aromanti naturali
Nj dk afecteaza organismul.Pana acum eu nu am patit nk...si tin sa mentionez ca o sticla de 2. 5litri nu tine mai mult de o zi la mine[bine, o beau cu fratemiu`]... ti-am zis, eu nu am patit nk pana acum si beau atata cola de aproximativ un an
Geo2969686 întreabă: