| CudiDaKid a întrebat:

Am si eu o intrebare despre Coca - Cola! Parintii mei nu prea ma lasa sa beau ca cica nu e bun si ca iti afecteaza organisul raised eyebrows e adevarat? mentionez ca beau cam 2.5 litri pe saptamana big grin

Răspuns Câştigător
| LiGaCoRnVEVO a răspuns:

Am privit o emisiune le televizor despre coca-cola! Acolo spunea ca dauneaza dintilor doar daca o tii in gura mai mult de jumate de ora! Dar la scoala ne-au spus ca contine o substanta care te face sa mai doresti coca-cola! In rest nu dauneaza organismului! Ea mai mult ajuta la inghitirea alimentelor! Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?big grin

10 răspunsuri:
| rockelle75 a răspuns:

Cui ii pasa? laughing atata timp cat iti place...thinking

| IzzyX a răspuns:

Foarte adevarat. Sunt parinti si iti vor doar binele. Ca sa te convingi ai putea face un experiment: Pune o bucata de carne cruda intr-un pahar cu Coca-Cola si vei vedea ce se intamplawinking. este cam acelasi lucru si in stomacul tau...

| insanewrong a răspuns:

De data asta parintii tai au dreptate.(Sper ca nu e interzis sa fac referire la alt site. E doar in scopuri informative) Citeste si iti vei face o idee cat de "BUNA" e coca cola: http://zidanela.ablog.ro/2008-09-20/coca-cola-o-bautura-periculoasa.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu patesti nimic de la 2. 5 l pe saptamana... si nu te lua dupa mitul coca-cola cum ai urina negru ca e fals laughing

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! 2. 5 litri pe saptamana e o cantitate enorm de mare.Cam atata ar trebui sa bei pe an de cola.De ce nu bei sucuri naturale? Eu beau si ma simt foarte bine! Bafta!

| Lady.Love a răspuns:

Uita-te aici si ai sa intelegi, poti vedea si incerca singur/a aceste mici experimente si te vei convinge de cata dreptate au parintii tai. Asculta-i pentru ca iti garantez ca nu-ti vor raul!
http://www.9am.ro/comentarii/articol/15539/MOARTE-IN-COCA-COLA.html
Sper ca te-am putut ajuta!

| LiGaCoRnVEVO a răspuns:

Cunosc persoane care consuma 2 litri de coca-cola pe zi si nu i se intimpla nimic! Funda?big grin

| alessia5158 a răspuns:

Nu consumi asa de multa cola! ca orice bautura sintetica, sigur ca, este daunatoare consumata in cantitati mari. Pe langa indulcitori si cafeina, care pot afecta sanatatea, Coca-Cola mai contine acid fosforic (folosit numai in bauturile cola, mult mai acidulate decat restul bauturilor) care distruge smaltul dintilor.Numai bine!

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Esti naspa cat bei tu beau eu intr-o zi dar stiu ce inseamna cola cola pentru un prieten a insemnat stop cardiac la scoala
in fata noastra s-a stins am rausit sa-l tinem in viata 10 minute pana a venit salvarea dar a murit si acum stiu ce ziua de 13 mai 2010 a fost una grea:@ coca cola dauneaza pepsi recomand nu are 2 chimicale care ucid vieti! pepsi are aromanti naturali

| Biiiiiia a răspuns:

Nj dk afecteaza organismul.Pana acum eu nu am patit nk...si tin sa mentionez ca o sticla de 2. 5litri nu tine mai mult de o zi la mine[bine, o beau cu fratemiu`]... ti-am zis, eu nu am patit nk pana acum si beau atata cola de aproximativ un anoh go on