Te-ai gandit ca poate nici tu nu o interesezi? poate esti doar persoana de care isi cam bate joc cand n-are ce face si cand nu esti tu prin preajma rade de tine cu prietenele ei? eu personal, cunosc fete care au facut asa. cel mai bine e fie sa o ignori, fie sa ii faci jocul...
Spune-i ca nu vrei sa fi cu ea, spune-i sa te lase ca nu vrei sa ai nici o treba cu ea.
Daca te-ai muta din oras, ai schimba ID de mess si cartela la telefon nu te-ar mai gasi. Sau ai putea sa ii faci reclamatie la politie. Sau la diriginta. Sau sa scrii pe ziduri. Tu ce crezi? O sa te lase in pace daca o parasti la parintii ei?
Schimba'ti nr de telefon si spune'i sa nu te mai sune!
Sincer eu as merge la politie .
Ia-o deoparte si spune-i fetei sa te lase in pace k tu ai prietena. si nu ar vrea sa intervina intre voi. sh gata. poate tu ia-i dat vreo speranta. sh de asta nu vrea sa te lasa. daca o refuzi. ea te va lasa!
Buna!
Spune-i clar si simplu sa te lase in pace! Ca nu iti pasa de ea si ca nu vrei sa auzi de ea! O sa inteleaga chiar daca o sa te injure putin.
Atunci cand te suna inchidei, cand iti da mesaje nu-i raspunde si... zii in fata ca nu o place, ca te enerveaza, ca nu o mai suporti, ca nu vreau sa o mai vezi niciodata si apoi dai un pupic! glumeam, nu stiu ce sa zic chiar nu-ti place de ea? sa nu iti para rau mai tarziu ai grija ce faci! succes!
Poate doar face misto de tine... Sau poate chiar te place... In ambele cazuri eu te-as sfatui sa fii cat mai indiferent... Nu-i raspunde la mesaje sau telefoane... Fetele ca ea se plictisesc repede