Vorbiti pe mess: e mai simplu si poate scapa si el de timiditatea asta, nu crezi? E clar ca te place mult si incearca sa elimine concurenta.
Dupa parerea mea cred ca te place.Eu as zice sa intri asa in vorba cu el sau cu prietenul/prietenii lui poate aflii mai multe. in rest mult bafta:*
Te place, dar e cam aiurea sa se laude ca sta cu tine si sa fie si timid daca era timid nu vad cum ar avea tupeul sa se laude ca sta cu tine ? sau asta era doar un zvon, oricum exista si o mica posibilitate sa faca doar misto
iricum intra in vorba cu el, pe mess daca iti este mai usor si poti chiar sa-l intrebi daca te place sau nu
Atitudine de copil de 10 ani. E exact genul de stuatie cand timiditatea atinge cote alarmane aproape da spre prostie.Se necesita interventia urgenta a ta. Vorbeste cu el.Pana la urma cineva tot trebuie sa detina controlul
Pai e treaba voastra ce facetii + ca prieteni nau voie sa intervina in viata alcuiva si vorba aceea dragostea n-are varsta voi daca va iubiti e treaba voastra sau ceva de genu cat despre parinti e dreptul lor sa stie ce se intampla cu copilul lor asa ca hai fruntea sus priveste inainte cu incredere asa ca fa tu primul pas spune-i tte iubesc apoi o sa ati raspunda si el cu te iubesc sau altceva si poate scapati de timiditatea de a vorbii despre relatia voastra
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: