| AndreeaZM a întrebat:

Am si eu o intrebare! Este un baiat la care eu ii vorbesc urat, ma comport urat cu el, etc...Cum poate baiatu ala sa fie asa calm? Se comporta ca si cum nu i-as face nimic. oare nu-i pasa? Sau ce? Eu persoane ca el nu am intalnit de aia va si intreb pe voi si as dori un raspuns.Cum ma mai poate suporta? Cum de nu imi vorbeste si el urat?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E mai inteligent si tu esti proasta asa ca ar fi bine sa inveti ce inseamna conducta civica in societate

| Bonelush42O a răspuns:

Poate sa fie un tip calm, care nu pune la suflet, poate chiar te place si nu vrea sa faca ceva gresit sau pur si simplu te crede o proasta, fara minte, si nu se enerveaza pentru o injuratura.

| darrio2007 a răspuns:

Tu vrei sa il enervezi pe el dar din cate vad se imtampla exact invers.Te-a(sa zic asa)enervat pe tine.Altfel nu aveai aceasta dilema.Destept baiatul! Cel mai inteligent cedeaza primul.Care nu esti tu, cu siguranta.

| AnotherOne02 a răspuns:

Si-a dat seama ca daca te ignora tu te vei enerva si mai rau.
deci ntr-un fel cand incerci sa-l enervezi pe el, tu te enervezi pe tine.

| Voidwithin a răspuns:

Probabil ca e un om mai complet care isi da seama ca daca s-ar supara pe tine nu l-ar ajuta cu nimic ba chiar iar tine mintea ocupata de la treburi mai serioase.

| William a răspuns:

Still waters run deep. Intr-o zi s-ar putea sa te omoare sau ceva de genul asta.