| lacilaci19 a întrebat:

fac sala de 1 an si 4 luni si ac vreau sa iau proteine m-am gandit sa iau Animal Pak ce parere aveti? Ii bun sau nu?

3 răspunsuri:
| work a răspuns:

Nu merita sa iei animal pak, pentru ca animal paku este pentru culturisti avansati, iti poti lua gain fast, sau ultramass

| Goofy77 a răspuns:

Una din cele mai bune proteine este de la Pronutrition dar ai grija ca poti face blocaj renal

| baru a răspuns:

Hei ----- Cati ani ai? Daca esti tanar nu merita sa iei deoarece i-ti nenorocesti stomacul. Daca incepi de acum cu anabolizante si proteine etc la 40 de ani sigur vei fi bolnav de ulcer in cel mai bun caz, iar din punct de vedere sexual vei fi gata. Deci ----incearca sa lucrezi la sala fara Animal Pak sau gen Mega mass etc. Tu banuiecsc ca esti tinar si este perioada cand corpul tau se dezvolta se maturizeaza, si atunci nu este nevoie sa iei adausuri pentru a avea un corp frumos. Te rog sa nu te superi dar eu dau elevilor mei numai inainte de competiti o singura doza In rest fiecare lucreaza fara. Numai atat i-ti mai spun, Daca iei mai stiu eu ce, intr-adevar te vei face mai repede masiv. Dar un corp frumos nu vei putea avea numai daca vei munci natural O alta problema dupa ce nu mai iei nimica corpul va reveni la pozitia initiala iar carnea va tremura pe tine ca la un mos de 90 de ani. Ai incredere in mine si trage tare cu ambitie si sunt sigur ca vei fi tare Succes Pa