Nu.i frumos ce e frumos
E frumos ce imi place mie
Dacă ţie iţi place, ce mai contează lumea.
Tu nu ai sa stai cu lumea ai sa fii cu el.
Normal ca nu te deranjeaza sa fi curtata si altii sa iti spuna ce ai de facut. Gandeste-te daca si pentru tine tot ce conteaza e aspectul fizic la un baiat. Fi sincera si elucideaza faptul daca il placi. Chiar daca ceilalti il vad mai urat decat tine, tu nu ar trebui sa vezi asta, desi vad ca deja le-ai dat dreptate celor apropiati. Sa stii ca nu ei decid pentru tine.
E un baiat simplu.Nu are nimic special la corp
Are el o atitudine care ma atrage, nu e nesimtit, e de treaba, ma intelege etc...
Si de ce ai ales sa ceri sfaturi? Nu esti sigura de ceea ce vrei?
Ba da. Doar ca nu stiu cum sa evit lumea sa jigneasca...ca nu-mi place
Eu cred ca ti-e rusine cu el.
A nu imi e. Nici chiar asa urat nu e E doar simplu fata de restul baietilor
Nu e nimic de ras in asta. Tu nu il apreciezi pe acest baiat, nu ii cunosti valoarea in fata celorlati baieti, ba il consideri ultimul baiat si totusi el te intelege si iti ofera toata atentia tie. Ceilalti sunt speciali pentru tine. Sa stii ca baietii simplii sunt cei mai speciali, doar ca ei nu merita fete capricioase ca tine.
Corpul lui e special, nu trebuie sa aiba ceva anume.
De astras te atrage cu atitudinea lui, nu cred ca-i mai lipseste nimic. Iti lipseste tie creierul. Ia-o personal ca nu ma supar.
După cum ai spus şi tu, pe tine nu te deranjează aspectul fizic al lui. Şi dacă pe tine nu te deranjează, de ce să faci ce vor alţii? Cel mai mult contează cum se comportă el cu tine şi ce sentimente ai tu pentru el. Nu te mai lăsa influenţată de ceilalţi şi nu te teme să îţi iei propriile decizi. Succes! :*
Robert71 întreabă: