Http://aleksey16ro.hi5.com
asta este hi5.
id nu-l mai am in lista. dar, daca ma vad cu el iti dau un privat.
Da chiar eu sunt si aleksei nu vrea sa spuna. daca el zice asta problema lui.la cat de frumoasa sunt pot avea pe oricine si oricand. dar eu il vreau pe frumushelul meu aleksei. te pup dulce aleksei. si uitati-va dracu la prieteni vostri nu va mai uitati la aleksei al meu.va-m spus si va spun NU AVETI SANSE
E dragut aleksey da` nu inteleg de ce totae fetele (mai nou) sunt lesinate dupa el, voi ce parere credeti ca-si face daca toate sarim pe el ca si cum ar fi ultimu` baiat de pe planeta? normal ca una foarte naspa...si pentru distrusele astea care vin pe-aicia si se dau drept iubita lui voi chiar nu aveti alceva de facut? ratatelor dati-va glont! ja chill! id-ul lui e alekksutz(l-a mai spus si FabulousBibu :D) si hi5 Http://aleksey16ro.hi5.com :)
Cretina tipa astaa caree zice caii iubita lu aleksei adica tu copil'o lasate de glumee eu una nu-s in limba dupa el da e simpaticut tipu tuu da sa ma dauu drept iubita luii nee, maii degraba tu estii in limba dupa el:-J Maii asa a fost daca tineti mintee si cu andii:-Jtipu din iasiimaa acum nu ma laud da a fost iubitu meuu:-Jfetelor statii chill nu va luatii dupa toate moartele de unde stie ia ca nu avetii sanse eu cum am avut cu andii! haii baftaa si statii chill!:-Jcretinee caa tipa asta is multe nu le ascultatii!
LoveGivesYouWings întreabă: