Da! Pt. ca baieti sunt mai fricosi decat fetele... in marea parte Mai bine nu te baza ca odata o sa faca primul pas. Poate ca el n`o sa faca pasul acela fara sa stie ca`l placi. Funda?
Buna... vreau sa spun si eu ceva.Referitor la raspuns acel baiat nu spun cine este ca nha totusi am respect, nici nu o suporta de ar fi dupa el ar scuipa-oo in ochi, nu spun chestia asta cu rautate dar sa nu mai continue sa mai viseze visuri care nu pot deveni realitate asta e viata draga, spun chestia asta deoarece cunosc toata povestea...
Aaa...si apropo am uitat un lucru e adevarat ca are nevoie de eah doar cateodata in momentul cand ii da sa manance, cand ii rezolva exercitiile intr-un singur cuvant pe interes, imi pare rau
Daca pana acum nu ti-a dat niciun semn fa tu primul pas ca sa stii sa nu astepti degeaba.Bafta!
Ce pot spune si eu..
Uite aceeasi poveste am avut-o si eu.. Si acum regret pentru ca am stricat o prietenie cu mofturile mele.nu va mai fi niciodata ca inainte.si acum incerc si imi este foarte greu sa fie totul ca inainte.. Eu iti spun."Gandeste-te bine ce vrei sa faci".
Avand in vedere ca esti fata dupa mine cred ca el daca tear place deja tiar spune. Desigur asta e doar parerea mea? da-mi funda te rog!
nici nu sti de cine e vorba si im primul rd ce prietenie am eu si baiatul ala cred ca nici in vis nu ai avut si e de treaba daca ar afla ce tampenii zici... ohhh F I T Z E
croissant întreabă: