anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare.sad imi place mult de tot e un baiat. e de aceeasi varsta cu mine. el e verisorul prietenului surorii melesadprietenul lu soramea mereu imi zice ca il cunoaste si ca nu ma merita.ca sunt prea buna pentru el.adica la suflet.sad ca il iubesc prea mult si el nu ma merita.mereu imi zice asa. dar eu simt ca tine la mine.adica prin felul in care imi vb, cum se poartasad. nu stiu ce sa cred.eu tin fff mult la ea. dar am obiceiul sa cred in tot ce spun altii.am mai facut odata asa si am pierdut pe cinevasad dar daca totusi au dreptate in privinta lui?sadca nu ma meritacrying?

3 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Dar tu de ce nu incerci sa il cunosti mai bine si poate te place happy Si nu mai asculta barfele altora, te-ai gandit ca poate sunt invidiosi? happy Poate ca nu e asa cum spune lumea...incearca sa il cunosti si apoi te decizi daca te merita sau nu.

| katala a răspuns:

Daca varul lui are o parere proasta despre el... eu zic sa te mai gandesti. Ce interes au ei (sora ta si prietenul ei) ca voi doi sa nu fiti impreuna? Mult noroc!

| Anaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu zic sa incerci happy!
Nu te mai lua dupa ce spun altii si urmeaza-ti si inima!
Poate ai norocul ca el chiar sa tina la tine si sa se lege ceva.
Explica-i prietenei ca tu chiar tii la el si ca daca o sa suferi o sa fie doar problema ta!
Vorbeste si cu baiatul si spune-i ce simti... Poate ca si el simte aceleasi lucruri big grin