| annemary_6392 a întrebat:

Am si eu o intrebare la care cred ca toti stiti sa raspundeti dar eu nu stiu deoarece sunt noua: cum devii expert TPU si la ce te ajuta? dar cum devii userul anului? trebuie sa intri mai mereu?

2 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Draga mea, in ultima vreme chiar nu stiu care mai sunt criteriile dupa care se promoveaza utilizatorii drept experti. La inceput criteriile se bazau pe raspunsuri multe, serioase si competente, de calitate, care sa-i ajute pe ceilalti utilizatori. De asemeni conta f. mult si limbajul folosit, cat si caracterul relevant al raspunsurilor si o activitate consecventa (adica, sa stai mai tot timpul pe TPU). Acum insa, nu cred ca se mai respecta aceste criterii. Ar trebui sa intrebi administratorul TPU (la Contact), poate te lamureste. De ajutat nu te ajuta cu nimic nici sa fii expert si nici userul anului (doar sufleteste). Orice utilizator trebuie sa fie dezinteresat atunci cand da raspunsuri si este multumit sufleteste ca a putut fi de ajutor celorlalti utilizatori.

| anutsaa a răspuns:

Trebuie sa ai foarte multe fundite si foarte multe voturi cu : "folositor", "inteligent", sau "amuzant". Numai asa poti devenii expert TPU. Si ca sa devii userul anului este foaarte greu, trebuie sa ai cele mai multe fundite si voturi de pe site! Sper ca te-am lamurit!

Întrebări similare