| obarbiebruneta a întrebat:

Am si eu o intrebare: la ce liceu ar trebui sa dau pentru a deveni stewardesa sau agent secret? pentru medic legist ar trebui medicina... nu?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Buna! Pregatirea se face la scoala de aviatie si dureaza minim 6 luni, daca nu iti dai interesul poti sa prelungesti perioada asta si la un an. Sunt examene, se face si un curs teoretic - vreo o luna si jumatate. Trebuie sa faci ore de zbor, apoi simulator si, la final, se da examen la autoritate - Autoritatea Aeronautica Civila Romana. Dupa examen se face zborul de control si abia cand termini toate astea te poti angaja, ca stewardesa. Asadar si-n cazul "agent secret" tot pe baza de cursuri (tind de SRI). P. S - ceva in gen "Bond, James Bond". Succes!

4 răspunsuri:
| NoName0011 a răspuns:

Imi place ce vrei sa te faci, dar nu stiu la ce liceu...

| DeeDee a răspuns:

Liceul nu conteaza, pentru aceste 3 cariere laughing Abia dupa liceu incepi sa faci primii pasi catre viitoarea ta profesie.
- facultatea de medicina (6 ani+ ) pentru a deveni medic legist
- scoala de aviatie (1 an cred) pentru a deveni stewardesa
- academia nationala de informatii / angajare la SRI pentru a deveni agent secret.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stewardesa-in romania nu cred ca este liceu de pregatire pentru asa ceva. in alte tzari exista. oricum trebuie sa stii limbi straine deci ceva uman.
Iar agent secret? are legatura cu serv secrete care are leg cu politzia[stiu de la varul meu. e ceva d genu]
La un liceu de politiehappy

| mirabela_2394 a răspuns:

Pentru a deveni stewardesa nu trebuie sa faci vreun liceu trebuie sa faci niste cursuri care costa in jur de 1000 de euro iar daca vrei sa devii medic legist da iti trebuie medicina