| maryutza_9127 a întrebat:

Am si eu o intrebare la tema la biologie si nu stiu raspunsul deci e asa : De ce laptele fiert se acreste mai greu decat cel nefiert

6 răspunsuri:
| C1p1 a răspuns:

Prin fierbere se distrug o mare parte din microbi care cauzau acrirea acestuia

| slam a răspuns:

In momentul in care fierbi laptele, toate microorganismele sau bacteriile mor si de aceea se acreste mai greu, pe cand la cel nefiert microorganismele se inmultesc rapid si asa se formeaza laptele acru big grin

| pinkystyleツ a răspuns:

Nu stii ca nu ai voie sa postezi temele?happy:*

| Corina a răspuns:

Laptele fiert se acreste mai greu decat cel nefiert, deoarece prin fierbere sunt distruse o mare parte din bacteriile lactice, care produc fermentatia si deci acrirea laptelui, pe cand in laptele nefiert, aceste bacterii se inmultesc.

| GipsyQween a răspuns:

Lasă Biologia :D treci aici http://xat.com/starchild :*:*:*:*

| Catalin_Elena_1981 a răspuns:

De ce laptele fiert se acreste mai greu decat cel nefiert