| AloneQsFini a întrebat:

Am si eu o intrebare legat de hip-hop. Despre majoritatea rapperilor care canta despre droguri sau de viata de cartier, ca Nimeni Altu` despre metamfetamine. Cati dintre ei simt viata asa cum o canta? Cati dintre ei sunt dependenti de heroina? Cati dintre ei fumeaza marijuana gandindu-se la urmatoru vers.Intreb daca tot ce canta ei, infara de simtiri sunt simple versuri!?

4 răspunsuri:
| SMaricel a răspuns:

Salut,cred ca in procent de 50% rapperi se drogheaza sau fumeaza si bea, restul canta rap din simplu motiv sa devina mai cunoscut.
Cauta si tu pe internet viata rapperilor care te-ar interesa

| laur_8083 a răspuns:

Uneori ei isi pun realitatea in rime, alteori nu, altii pur si simplu inventeaza, iar altii scriu din ce au trait. happy

| Rek200 a răspuns:

Pai... se spune un rapper care nu canta ce a trait e fals deci acu depinde si despre ce rapper vorbesti ca uni canta doar ca sa dea bine in public

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Asculti muzica rap? Atunci de ce il ai pe Kurt Cobain la avatar? Eu zic sa ramai la Nirvana, aia este muzica adevarata, nu ce se face acum, numai melodii comerciale care dau bine la public. Desigur, asta e parerea mea. Fiecare face ce vrea...
Bafta!