anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am și eu o întrebare mai mult adresată pentru fete pentru că ele sunt cele mai în stare să răspundă la o astfel de întrebar.Eu sunt timid de fel și îmi place de o fată care este tot timidă? Cum știi că te place o fata timida adica ce comportament are când este în preajma celui pe care îl place, ce face cum reacționează gesturi care o pot da de gol.Va las și numărul poate cineva vrea sa vorbim pe Whatsapp:0733857029! Aștept răspuns mai mult de la fete însă pot răspunde și băieții!

2 răspunsuri:
| kermit1312 a răspuns:

Salut,dupa mine cu o fata timida nu prea faci treaba, adica sa nu astepti la ea sa iti zica te plac vrei sa fi cu mine?, doar sa ti ei inima in dinti sa te duci tu la ea, si asta fata in fata ca sa vezi cum reactioneaza, nu pe Facebook sau alte retele.

| Trisanony a răspuns:

Daca vrei sa vorbim, da-mi facebookul, nu dau numarul de telefon si tu ar trebui sa ai grija cu asta. In mare pot sa iti spun sincer, pentru ca si eu sunt timida insa incerc sa ies din zona asta, ca atunci cand undei fete timide ii place de tine, cand sunteti doar voi doi ii e cam greu sa vorbeasca, si e greu sa te priveasca in ochi. Mai e o chestie interesanta legata de oamenii care se plac, atunci cand se spune o gluma si sunt mai multi oameni, fiecare se uita la persoana de care ii place.