Pentru ca aici este un site de socializare din cate stiu si poate are lumea intrebari pe care nu le pot pune parintilor sau vor sa afle parerile celorlalti. P. S si eu am 14 ani, dar avand in vedere ca sunt foarte multi si de 9 sau 10 ani e ok. Bafta!
De ce? simplu:
in TPU iti nu-ti da voie sa-ti faci temele de scoala sau vacanta! In plus.Eu am 8 ani.Ma numesc in TPU Cookie2002. uita-te in id-ul meu si vei vedea ca am cateva funditse.
Pentru ca in familie si intre prieteni nu exista comunicare si intelegere!
Pentru ca parintii nu sunt "conectati" cu adolescenta, poate pentru. ca parintii lor nu vor sa accepte ca au crescut si soun " pai ce trebuie tu sa stii... ai doar 13. 14 ani. deci, parinti sceptici.
si prietenii nu ii intreaba poate de rusine sau poate nici ei nu le pot oferi raspunsul asteptat. :p
Eu am 14 anisi sincera sa fiu aici gassc raspunsuri la niste intrebari pe care le puneam de foarte multa vreme...si nu este limita de varstadin contra au mai multe intrebari si rasp de dat copii intre 12-14 ani decat intre 15-19 ani care uneori folosesc si un limbaj foarte urat:p