| LoveForShania a întrebat:

mi s-a intamplat, .si a doua oara as vrea sa stiu ce sa fac. Cred ca multe persoane spun lucruri rele despre altele... O colega de clasa care este plinuta (la 14 ani are 1, 69 si 73 kg). Cand am avut ora de civica (sunt in clasa 8--urmez a 9 in septembrie)...profa ne-a pus sa scriem pareri despre colegii care au fost alesi. Am fost si eu aleasa. .si insa... fata cea plinuta (Alexandra)... A scris despre mine ca sunt slaba ( si alte pareri etc)...(am 14 ani si am 53 de kg...1,67) Cum ar trebui sa procedez pentru a doua oara? Sa spun si eu despre ea invers...adica: Dar tu esti si mai grasa, eu sunt bine la corp (ceva de genul sa ii zic).sau sa nu o bag in seama? Noi insa suntem prietene bune...Deci.ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Brigitta a răspuns:

Da-i pace, nu te cobori. Las-o sa viseze.
Totusi daca te deranjeaza zi-i in fata si discutati ca doua fete educate.

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna.arata-i ca tu esti o fata educata si civilizata, care respecta lumea...nu o baga in seama si nu te simti jenata ca nu ai de ce.

| LoveForShania explică:

Nu ati inteles unii care ati raspuns...eu nu sunt slaba, dar nu sunt nici grasa! Chiar deloc! Si chiar a zis-o ca o rautacioasa, si ea chiar este! Ea se crede PERFECTA! Ma rog, stiu ca sunt mai buna decat ea si la fizic si la psihic.

mariana
| mariana a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie sa faceti "schimb" de replici pe tema greutatii voastre corporale, pentru ca nu este cazul. In opinia ei tu esti slaba, pentru ca probabil ca ea, nu se considera grasa. De fapt nici ea nu este grasa ci, putin supraponderala, deoarece depaseste doar cu 4 kg. numarul ce centimetrii pe care-i are in inaltime(peste 1 m ). La varsta aceasta sunteti amandoua mai sesnibile si nu va place sa fiti criticate, sub nici o forma. Chiar daca nu sunteti prietene, ea si-a trecut parerea sincera, pe care tu trebuie sa i-o respecti. Poate fi si ea aleasa ulterior de profesori sa se scrie si despre ea si atunci tu, nu este cazul sa te "razbuni" si sa scrii ca ea este grasa. Voi sunteti in crestere si unii tineri se dezvolta mai rapid, altii mai lent, unii sunt mai slabi sau normoponderali, iar altii sunt mai grasi sau supraponderali, insa nu acestea sunt lucrurile de care trebuie sa va legati si pe care trebuie sa le descrieti in referatul vostru ci, calitatile pe care le au tinerii (ele) respectivi(e) si atunci cred ca veti fi si de ajutor unii altora. Acum si tu esti o domnisoara daca ai trecut in clasa a 9 si vei vedea cat de repede va schimbati ca infatisare si mai mult decat atat este posibil chiar sa nu mai fii colega cu ea la liceu si atunci de ce sa ramaneti suparate pentru ca oricum ati invatat impreuna cele 8 clase si chiar daca nu sunteti prietene, va cunoasteti destul de bine si sunt sigura ca si ea are calitati, pe care tu i le apreciezi. Eu iti doresc o vacanata frumoasa si sa ai parte de prieteni buni si valorosi, care sa te aprecieze asa cum esti tu.

| bibitza a răspuns:

Stii care e faza? ea e constienta ca e mai plinuta si de aceea zice de cele mai slabute, care arata bine pentru varsta voastra ca sunt slabe. ea e grasa voi chiar daca aratati bine in ochii ei sunteti slaba ca nu sunteti grase ca ea...ai inteles ce am vrut sa spun?big grindeci nu trebuie sa fi rautacioasa si sa ii spui ca e grasa pentru ca ea nu a zis asa ca sa te jigneascawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu sa spui numai lucruri frumoase despre ea, ii scoti in evidenta calitatile...se va simti super jenata cand va vedea ca tu ii esti prietena adevarata.nu are rost sa iscati un scandal din nimic si sa sa stricati prietenia.

| sexygirl a răspuns:

Poi...ai zis ca sunteti bune prietene! sponei ce crezi si poate nu o sa se sopere...totushy e adevarul, nup?

si dack se sopara...thu nu ai dc sa te simti vinovata... p bune, adica asta e adv si... ce? nu mai ai alti prieteni?