| windrime a întrebat:

Am si eu o intrebare: nu vreau sa jignesc pe nimeni dar vreau doar sa stiu de ce toti baietii draguti sunt atrasi de fete gen fetele din pozele de emokizi gen triste si cu haine specifice adolescentilor "nefericiti in dragoste" si cu parul facut cumva si machiajul neaparat intr-un fel astfel incat sa arate asemenea unor copii din aceea care isi fac poze din spate si fara fata ca exemplul lor sa se aplice tuturor, gen niste emo cu mai putin negru. Stiu ca nu prea are relaventa ce spun dar daca ne uitam in jurul nostru baietii draguti sunt vazuti doar cu fete in genul acelora din pozele cu adolescenti. De ce?

4 răspunsuri:
| Loredana96 a răspuns:

Deci...totul e pina la o vreme.Baietii au relatii cu asa fete,dar nu serioase(e doar o joaca) cind deja se maturizeaza si sint in cautarea unei fete cu care sa creeze o familie,eu te asigur ca deja cauta o fata simpla, linistita, educata si inteligenta.Eu cred ca asa fete de care ai descris tu acum practic cind vor ajunge la virsta de 20 de ani nu isi vor mai vedea rostul, pentru ca deja reputatia lor va fi 0...si o sa isi muste degetele. happyCred ca ai inteles la ce m-am referit.Cel putin asta e parerea mea.
Lory

| buturuga a răspuns:

De fapt. in general baietii sunt atrasi de fete foarte inalte care merg pe tocuri, se dau cu tone de machiaj si fac "bothic", pe limba mea, pitipoance. Eu sunt de parere ca fiecare baiat are gusturi proprii, nu e atras doar de o pitzi sau o emokida. ii place ce e pe gustul luiwinking Asa cum tie iti plac "baietii draguti", e ceva firesc la aceasta varsta cand, nu poate fi vorba de iubire.

| ALeXsSaY a răspuns:

Stii ce? fetele acelea sunt serioase, sau macar, asa dau impresia. u nu crezi ca un baiat are nevoie de ceva serios dupa ce se distreaza cu toate tarfele care ii ies in cale si care se dau la el? eu asa gandesc.

| Vali87 a răspuns:

Mie unu nu imi plac deloc fetele emo sau rockerite. Acum depinde de anturajul pe care il ai. Dar nu trebuie sa generalizezi. Asa si mie in anturajul meu gasesc fete de un anumie fel dar nu trebuie sa generalizez.

Daca baietii sunt si ei emo atunci e foarte posibil sa le placa pe fetele care si ele, la randul lor, sunt emo. Cine se aseamana se aduna. Daca te regasesti intr-un din astea doua situatii incearca sa iti schimbi anturajul. Bafta!