Cu siguranta este atrasa de tine, probabil ca va trebui sa astepti sa se maturizeze si sa-si dea seama ca nu trebuie sa-i fie jena sa recunoasca ca te iubeste! Ce sa-ti spun? Daca o iubesti asa mult, fii alaturi de ea si sprijin-o! Mai departe...ce-o vrea ea si Domnul! mult noroc!
Eu cred ca fata e interesata de tine, dar nu iti spune direct, ar fi bine sa faci tu primul pas, chiar nu ai ce pierde.
Cred ca de fapt pe tine te place [tu esti baiatul de care zice ea ca e indragostita]
Chiar nu iti dai seama? Fata incearca sa iti capteze atentia pentru ca poate si ea simte ceea ce simti si tu pentru ea,ea iti spune ca ii place de alt baiat doar pentru ca nu vrea sa ii spuna ca alesul inimii ei,esti tu,asta ar fi o varianta, alta ar fi ca ea cauta iubirea adevarata, si poate nu isi da seamna ca tine la tine, tu trebuie sa ii spui ceea ce simti pentru ea, asa ea va putea sa isi deschida sufletul si sa iti arate ce simte ea cu adevarat pentru tine!
Nu stiu ce sa-ti spun, e posibil ca si ea sa fie indragostita de tine dar totodata exista posibilitatea ca ea sa te vrea doar ca prieten(sprijin sau paravan).Nu accepta o alta fata in viata ta de teama ca te va pierde ca prieten sau din egoism, cine poate sti ce este in capul ei? Daca esti indragostit de ea, sfatul meu este sa-i spui, cine stie? Mult succes!
Care ar trebui sa fie primul pas? Ea deja stie ca o plac foarte mult.Dar ea se comporta ca atunci cand nu stia.Sta mereu prin preajma mea si uneori isi sprijina capul pe umarul meu.
De unde stie? Ai spus ei ceva asemanator? fetele vor declaratii, gesturi, cuvinte, fapte.
Invita la plimbari, filme, sport, orice activitate sa fiti cat mai mult timp impreuna.
Da foarte multe semne ca simte ceva pentru mine si mbratiseaza baietii cand e de fata cu mine cu exceptia mea si ma face putin gelos..Eu i-am spus ce simt pentru ea dar se comporta ca si atunci cand nu stia.
In trecut a fost indragostita de mine, dar cativa prieteni o luau la misto, asa ca nu a mai spus nimic de atunci si nu stiu daca mai simte ceva sau nu pentru mine.
Ce parere ai? Ce ar trebui sa fac?
Daca te intreaba asta vrea sa stie ce fete iti plac si daca ea se afla printre ele. E logic ca te place. Vezi ce faci!
Spune-i ce are de gand sa faca avand in vedera faptul ca stie ca ce stimti pentru ea