Și tu trebuie să te gândești de ce "deodată" nu mai sunt de acord cu relația lor. Au aflat ceva despre el, sau a făcut ceva care i-a deranjat pe ei, ca părinți. Nici mie nu mi se pare normal ca mama ei să o verifice și să o urmărească peste tot, căci oricum nu rezolvă nimic. Părinții acesteia ar trebui să îi explice cu calm din ce cauză nu doresc ca ea să fie cu acel individ, nu să apeleze la violență fizică/verbală. În modul acesta, nu vor reuși decât să o îndepărteze de ei și să-și dorească și mai mult să fie cu el.
Vârsta minimă pentru căsătorie este de 18 ani, iar prietena ta se poate căsători doar în baza unui aviz medical cu APROBAREA părinților și cu autorizarea Direcției pentru Protecția Copilului.
Baftă!
Daca spui ca deodata parintii ei nu mai sunt de acord cu relatia lor, eu cred ca si el a facut ceva. Nu zic ca ei nu exagereaza, dar pana nu faci foc nu iese fum. Au ei vreo banuiala de pe undeva. Spune-i prietenei tale ca la 17 ani habar nu are pe ce lume traieste si ca nu are ce face, decat sa incerce sa suporte situatia, cel putin pana devine majora. Cat despre aceasta relatie, da, poate cred ca se iubesc, dar iti spun eu ca nu se vor casatori.
La varsta asta crezi ca tot ce zboara se mananca. Spune-i sa isi bage mintile in cap si sa nu mai fuga ca proasta, pentru ca daca nu ar aduce-o politia, s-ar intoarce ea singura. S-or iubi ei, dar viata costa si nimeni nu iti da ce iti ofera un parinte, indiferent cat de mult pare ca te iubeste. Daca se considera maltratata, exista protectia copilului pentru asta, poate sa apeleze oricand acolo. Dar spune-i sa o ia mai usor cu tot, pentru ca disperarea asta a ei nu aduce niciodata nimic bun.
Daca a umblat cu el deja 9 luni si dintr-o data parintii no mai lase sa fie cu el sigur au aflat ceva de rau despre el si ii vrea binele.Dar n-ar trebui sa reactioneze asa fata de ea cu bataie nu rezolva nimica iar asa ar putea so indeparteze foarte tare de ei si sa fuga cu el.Nu are rost sa fuga pentru ca daca e asa tot ajunge la parintii ei, nimic nu e mai importantii decat parintii cuiva.Cel mai bine ar fi sa nu mai fuga si sa incerce sa vorbeasca cu parintii eii si sai intrebe de ce nu sunt de acord si de ce au fost de acord in toate aceste luni.
anonim_4396 întreabă: