Fa ca ei si ai rabdare, fiindca nici ei nu au avut 3000 de likeuri intr-o zi ci in luni foarte mulet sau ani.
Postand zilnic cateva video-uri foarte atractive sau texte interesante, care aduna oamenii.
In momentul cand ajung sa fie vizionati de foarte multi, atunci google detecteaza asta si-i puen reclame pe pagina, ceea ce atrage si mai multi vizitatori.
Pontul este sa postezi NUMAI video-uri bune si foarte bune, nu balarii ca omul intra, vede odata si nu se mai intoarce niciodata.
Nu știu ce sa zic, poate ca ai dreptate, dar cei despre care vorbesc nu postează deloc video-uri și nici contentul lor nu pot sa zic ca e ceva wow. Adică da, is poze OK, dar nu sunt poze făcute la Monaco sau mai știu eu unde, ci poze făcute în parc de exemplu (unde poate oricine sa facă). Și cu toate astea, tot strâng vreo 300 de likeuri. Cum?
Se poate sa ai dreptate, deși mai știu și cazuri care "rup" in numere din prima. Dar oricum îmi vine greu acum sa pun o poza și sa fac asa puține likeuri. Și în același timp multă lume ma bate la cap ca "auzi, da tu de ce nu postezi?". Ce drame?
Fa ca ei si ai rabdare, fiindca nici ei nu au avut 3000 de likeuri intr-o zi ci in luni foarte mulet sau ani.
Pai de aia întreb aici, ca habar nu am
Postezi ce vrea lumea sa vada, simplu.
Dar intrebarea mai buna este... cu ce te ajuta? :/
Nu înțeleg la ce te referi cu "postezi ce vrea lumea sa vadă", dacă ai putea sa explici mai mult m-ar ajuta.
Ca să îți răspund la întrebare, sincer nu ma prea ajuta cu mare lucru în viata reala, poate doar asa pentru stima de sine . Dar ideea e ca as vrea și eu sa postez ceva, dar mi se pare rușinos sa o fac dacă strâng asa puține likeuri și commuri. Poate ceilalți o sa creadă ca sunt vreun antisocial sau ceva. Pe scurt, ma ajuta sa nu ma fac de rușine )
Aici chiar nu ai dreptate. M-am gândit la asta și am încercat și eu mai demult site-uri de genu, deci știu cum merge treaba cu ele. Site-urile astea îți aduc numa arabi sau alți străini care dau like sau dacă îți aduc romani, atunci is cele mai de rahat și dubioase conturi. Eu nu am observat conturi de astea dubioase care sa le dea like ăstora despre care vorbesc. Deci nu, nu-i din cauza asta.
PoseidonXD întreabă: