Categoric ne vor da sa argumentam iar cu putin noroc s-ar putea sa nu ne dea sa prezentam eu stiu un rezumat sau o caracterizare dar eu le-am invatat pe toate in final am invatat 8 caracterizari si rezumate...
NU prea are cum
Primul subiect este mereu un text la prima vedere iar pe baza acelui text se pun intrebari gen : explicatie utilizarea cratimei in expresia data, zicei 2 sinonime la cuv nu stiu care
partea a II este un text(de ex politica) iar pe baza lui se dau intrebi ceva de genu : Ce titlu ai da acestui text
- Crezi ca legile din Romania sunt bune?
chesti de genu
sau iti sa dai cateva motive pentru care nu stiu care text apartine genului literar lirik sau epik
cam atat
SUCCES:*
Asa ma gandeam si eu, dar totusi e in programa. Sper sa nu ne dea, pentru ca nu am chef sa invat eu cine stie ce caracterizari si prostii. Aleg maine castigatorul sa vad ce ne da Succes.
Noua ne-o zis sa invatam.si azi asta am facut toata ziua. oricum i varza in capu meu:oDeci sper sa nu ne dea.i adevarat ca i in programa dar cum au spus si alti este putin probalil sa ne dea pentru ca se bazeaza pe text la prima vederemult succes
Bîrsan_Dragos_1999 întreabă:
Diorrus întreabă: