| MarYoBenucci a întrebat:

Am si eu o intrebare happy pentru cei ce au dat a 2-ua oara de permis .cand te duci acolo la permise (sala) te m-ai duci la ghiseul ala sa semnezi? sa-ti faca si poza? sau te duci direct si iti astepti randul? (dupa ce ti-ai luat numarul acela) sper sa ma fi facut inteles. mersi

4 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Trebuie sa mergi acolo unde ti-au facut poza sa te programezi din nou. Dar nu iti mai fac alta poza... Ramane aceea pana iti vei lua permisul.

| hândel a răspuns:

Eu am dat a 2-a oara. Nu mai trebuie sa-ti faci alta poza. Ei au deja poza si semnatura ta pentru. permis in baza lor de date, si cand iei examenele iti face permisul. Nu uita sa te inscrii din nou inainte sa te prezinti la examen dupa 15 zile, si platesti 5 RON pentru. fiecare categorie in parte. Bafta la examen.winking

| Ruxy a răspuns:

Eu am dat doar o data, dar scria mare pe usa: cei care nu iau sala, trebuie sa astepte 15 zile, sa plateasca din nou taxa la primarie si apoi sa faca o noua programare la traseu. Incepand cu acea zi (a 15-a), se poate sustine din nou examenul (sala).
Multa bafta!

| MarYoBenucci explică:

Vreau raspunsuri pentru cei ce au dat a 2-ua oara de permiswinking pe calculator mersi