| Adryannn a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru. fete... Care baieti va plac mai mult baietii simpli sau cei care incearca sa se tina "tari " si incearca sa fie... stiu si eu ceva ce nu pot sa fiebig grin

Răspuns Câştigător
| NewSummer2013 a răspuns:

Simplii

deoarece cu astia mai "simplii" poti discuta mai usor, de la egal la egal

cat despre cei "soooperi tari" au aerele alea nasoale si enrevante, de nesuportat

Si cine are nevoie sa discute cu unul care te face sa te simnti inferior, nu?!

Mai bine de la egal la egal, asa mi se pare normal.

Cat despre "atractie"...tot de aia mai simplii.Adika cine se mai lasa atrasa de cocosi?! Sa fim seriosi...

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E ca si cum ai intreba:Iti plac merele naturale sau alea pline cu E-uri?
Raspuns corect:Amandoua au E-urilaughing
Fiecare om, indiferent de sex incearca sa para ceea ce nu e pentru a fi placut de altii. El nu vrea sa creeze o impresie corecta si una buna
Acum intelegi de ce nu cumpar eu mere? Sau daca le cumpar trebuie neaparat sa treaca de Controlul de Calitatehee hee

| fluturas a răspuns:

Simpli

Abh
| Abh a răspuns:

Prefer oamenii cu bun simt care nu se tin cu nasul pe sus. Detest ingamfatii si mincinosii.

| Bianca_3626 a răspuns:

Pai mie imi plac sincer baietii aceia care se tin ''tari''. Baietii simpli ma plictisesc.Asta este parerea mea.Gusturile nu se discuta!

| Anduciu a răspuns:

Sa fie el insusi. E ok daca un baiat e simplu si nu se straduieste sa para ceva ce nu e.
Daca un baiat "se tine tare" fara a se stradui, cu atat mai binelaughing.

| kiwii a răspuns:

Sincer, e greu sa raspund la asta cu un raspuns clar. Fara sa vreau, sunt o persoana un pic duplicitara si mi se poate intampla sa imi placa si un baiat simplu si unu' din cealalta categorie, desi sunt total diferiti.Trebuie doar sa vad eu ceva interesant la amandoi.

| TheAnonimGirl a răspuns:

Mie imi plac mai mult baietii simplihappy
motiv:baietii care incearca sa se tina "tari" si se prefac in ce vor ei sa fie sunt total opusul a ce vor sa arate.De obicei acestia incearca sa impresioneze o fata prin fapte care ies in evidenta, doar ca sa iasa in evidenta.
iar baietii simplii:marea majoritate a baietilor simpli sunt ceea ce sunt si sunt mandrii de astahappy. Acestia impresioneaza o fata prin gesturi care sunt greu de observat si reusesc de cele mai multe ori.
bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai uite mie, imi plac cei care sunt loiali, da caree nnu se dedica relatiei, si mereu imi place sa iii fac sa se uit mai mult la mine...mrg parerea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy trebuie sa aiba cate un pic din fiecare. pe la 15-16 ani iti trebuie unu mai super tare. daca n`ai noroc in dragoste, asta e iti gasesti un simplu. depinde si de fata.batting eyelashes