Ohh da stiu ce simti . Mai ca nu-mi vine sa imi mai iau sutiene. Dar,cand vad ca majoritatea ma invidiaza pentru ceea ce am de la natura,parca ma simt mai bine si uit de durerea de spate . Plus de asta, chiar daca nu recunosc, baietiilor le plac formele la fete, deci esti o norocoasa. Cred ca atragi multe priviri asupra ta.
Si nu te complexa cand ii auzi pe unii ca (virgula), comenteaza de marimea bustului tau, sunt doar gelosi (fetele cu sanii mici pentru ca nu au, iar baietii ale caror iubite nu au ceea ce detii tu)
Oricum..de obicei cele voluptoase vor sa nu mai fie asa, iar cele skinny ar da orice sa nu mai fie slabe; Niciodata nu vom fi multumite 100% de corpul nostru, dar trebuie sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem
Unul dintre dezavantaje e că nu o să ştii dacă băieţii se uită la sânii tăi sau la tine.
Mda dar nici sa fie lasate pana la burta sanii mai mici isi mentin pozitia mult mai mult timp, de exemplu prietena mea intr-adevar are sanii mari dar un pic lasati pe cand sora ei ii are mult mai mici dar frumoshi, am apucat sa o vad la baie sub pretextu.l k nu am stiut ca e in baie
Nu imi fac probleme din pricina asta deoarece nu am probleme de genul acesta, am avut grija de mica de felul cum arat si stiu cum trebuie sa imi intretin fizicul ..ca fata consider ca este vital sa ai grija de tine si de felul in care arati mai ales atunci cand mama natura sa zicem e mai darnica cu tine ar fi si pacat apropo ca ai spus de copii pai nu prea mai nimerit pe mine sincer nu imi doresc copii niciodata nu mi-au placut!