anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru partea feminina in totalitate:
Ce credeti ca, conteaza mai mult la un baiat? ambalajul sau continutul?(astept raspunsuri cat mai sincere)

Răspuns Câştigător
| oooooooo a răspuns:

Depinde de fiecare femeie in parte. Unele, poate majoritatea, pun pe primul loc continutul, dar sunt si multe femei pentru care ambalajul este mai important.Si bineinteles ca, in fiecare caz, si portofelul-mai plin sau mai gol-are importanta lui, tinand cont ca materialismul s-a dezvoltat foarte mult, iar dragostea sincera este din ce in ce mai rara...

12 răspunsuri:
| Ana a răspuns:

Si ambalajul si continutul big grin

| Bogdana a răspuns:

Eu cred ca amandoua...pentru ca atunci cand il vezi pentru prima data nu iti place continutul nu? iti place felul cum arata, nu ce e in interior pentru ca nu ai de unde sa stii... abia apoi dupa ce vorbiti iti dai seama ce fel de om este... daca merita sau nu...degeaba e frumos, cu muschi.sau mai stiu... daca capusorul si inima e goala...si apoi ce conteaza ce spun lumea? este frumos pentru mine...si atat... daca lumea spune ca este urat asta nu inseamna ca o sa-l parasesc...de aceea spun conteaza amandoua. Dar cred ca fiecare om este frumos in felul lui, si la suflet si la infatisare.

| Ceva ciudat. a răspuns:

Pai eu cred ca nu conteaza cum arata...pentru ca oricum frumusetea e trecatoare...conteaza sufletul...caracterul/...lucruri de genu' asta...

si..."bogdana"... zici ca la inceput conteaza si cum arata... potae da. poate nu...pentru ca eu de exemplu imi dau seama din privirea lui ce fel de persoana este si l'as putea descrie in cateva cuvinte pentru inceputbig grin

| ellene a răspuns:

Continutul, normal.Degeaba arata bine, are muschi, mai stiu eu... daca in momentul in care deschide gura iti vine sa intri in pamant de rusine (sau daca nu te iubeste).

| kathessa a răspuns:

Ca la orice om, continutul... De acesta depinde relatia, nu?

| maya23_6465 a răspuns:

Depinde de fiecare fata, dupa cum gandeste ea, eu una consider ca ambalajul cu timpul se pierde, insa continutul va fi acelasi mereu. Timpul poate lasa urme pe ambalaj dar continutul greu poate fi deteriorat. Oricum in lumea in care traim azi este din ce in ce mai greu sa gasesti o dragoste sincera, lumea din zilele noastre se ghideaza dupa alte principii, majoritatea de natura materiala, pacat...sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti spun eu, pentru ca sint barbat si stiu mai bine. Toate or sa spuna continutul, sufletul, sinceritatea, inteligenta, manierele, tandretea etc etc etc. In realitate se uita la ambalaj. Muschi, muschi, muschi laughing Un netzesalat, musculos, transpirat, dur, tantalau ca nu leaga doua vorbe inteligente, vulgar, nemanierat, sa rupa haniele de pe ele, sa le tavaleasca si sex in draci baby, sex in draci rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De fapt serios vorbind, sa stii ca fetele prefera ambele, dar alternativ. Vor un barbat care uneori sa fie tandru, alteori sa se dezlantuie bruta din el. Este o chestie psihologica si asta face sa nu se instaleze plictiseala in cuplu.
Insa si Bogdana are dreptate, initial fizicul atrage si daca nu arata bine, respectivul nici nu are sansa sa se apropie de o femeie ca sa-i arate ce se ascunde si dincolo de fizic. Daca reuseste totusi, atunci si unul slab sau urit, poate ajunge la inima femeii prin calitatile lui... fara sa mai conteze asa mult cum arata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca amandoua
unor fete le plac baietii frumosi, altora cei sensibili sau timizi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Evident...continutul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fara sa ma gandesc! Continutulhappy

| Alexzya a răspuns:

In prima faza, conteaza abalajul... Dupa ce cunosti continutul, insa...ambalajul devine lipsit de importanta...