Ca de obicei, chiar si la aceasta postare sunt persoane care te au luat la misto, așa sunt oameni din ziua de azi, nu ai ce sa faci, TPU= Toți Pentru Unul, din păcate nu e așa, tot timpul cineva de găsește sa te ia la misto, deci mai bine nu ii baga in seama ca oricum nu ajungi niciunde cu ei.
Astazi este ziua ta!
am asteptat sa ma suni, ca eu nu am credit
Nu e ziua mea, mai sunt 10 luni, si nu am numărul tau
Ma` tu ma minti, haide, tic-tac.
Nu imi mai apar răspunsurile de la tine
Https://imgur.com/a/PBvdX0H
gata ba, tu sa ma suni de ziua ta.
Da-mi numărul tau si te sun :*
Intrebari stupide, raspunsuri pe masura. Cine stie ce intrebari ai pus de ti s-a raspuns cum ti s-a raspuns. Eu mereu cand am intrebat ceva mi s-a raspuns serios si strict ce intrebasem, mai sunt si trolli cu rautati gratuite care nu au ce face, ii apasa viata si isi varsa frustrarile pe internet ca-i safe si fain sub anonim, dar in rest n-am patit. Daca ai primit vreun raspuns nasol din 10 n-ai dreptu sa spui ca aici lumea doar isi bate joc ca inseamna ca doar faci generalizari tampite si atunci sincer, ti-o cam ceri singura.
Tu cred ca nu citesti intrebarile de pe TPU, alea legate de marimea putzelor in primul rand.
Nu am idee cine esti, sau despre ce intrebari faci referire, insa, ca membru care ofer raspunsuri in cadru acestei comunitati, pot sa-ti spun ca uneori prefer sa ofer raspunsuri dure, care sa puncteze greselile pe care le fac respectivele persoane, astfel poate pot sesiza unde gresesc, si asa vor putea sa schimbe ceva.
In opinia mea, daca menajez o persoana care este aici, nu fac altceva decat sa-l incurajez sa sufere in continuare, si sa se afunde mai mult in aceea problema.
In timp ce, daca esti aici, e clar ca ai realizat ca ai o problema, deci, e normal ca noi sa incercam sa te ajutam intr-un fel sau altul.
Asa ca, de ce sa nu incerc sa spun lucrurilor pe nume, chiar daca pe moment va durea mai tare, asa poate trezesc respectiva persoana la realitate, cat inca este timp, si in loc sa mai sufere si sa se complaca inca 5 ani in situatia respectiva, o fac sa puna punct greselilor si sa incerce sa remedieze problemele.
Bine, ce e drept, in general dau astfel de raspunsuri in special barbatilor/baietilor peste o anume varsta, care au probleme "sentimentale".
Pana la urma, daca vrei sa te minti, o poti face singura, fara sa apelezi la noi, daca vrei sa-ti spuna cineva ceea ce vrei sa auzi, apeleaza la prieteni/prietene, daca apelezi la TPU, iti asumi posibilitatea de a primi tot genul de raspunsuri, de la serioase, pana la amuzante, sau chiar rautacioase, la misto.
Vai, permite-mi sa-mi cer scuze in numele tuturor inkultzilor care au luat in deradere copiii de 10 ani confuzi cu privire la marimea putzei si fetitele de 14 ani cu mai multă experienta sexuala decat mamele lor.
Sunt profund afectat si sper ca data viitoare sa intelegem ca baietelul are nevoie de putză mai mare ca nu nimereste WC-ul cand face treaba mica.
Trebuie sa te obișnuiești, la fel cum există oameni răi, exista și oameni buni
Important e sa nu ne lăsăm afectați, fiecare cat îl duce capu, unii au învățat mai multe de la viață alții mai puțin.