Ca sa te faci baiat cuminte trebuie asa : Nu te lasa de fumat! daca lasi de fumat te enervezi mergi la sala de joccuri si mai lasi niste bani acolo. ca DE esti nervos, lipsa de concentrtie si e nasol.Cauta sa iti schimbi anturajul ESTI DIN BUCURESTI? sti cate surprize iti ofera Bucurestiul, Sti cate fete cuminti dar care fumeaza sunt gata sa se intalneasca cu tine? incearca asta Gaseste o fata! Incearca sa iti investesti timpul cu o domnisoara Cred ca e mai economic, mai sanatos, mai frumos. Apoi lasa si tigarile... bafta
1. exista niste pastile antifumat. Cand iei un pachet de tigari citeste de 30 de ori ce scrie pe el apoi imagineaza-ti cum fiecare tigara iti distruge o zecime de mm patrat de plaman. Plamanul ala iti putea fi folositor sau daca nu macar il donai decat sa-l strici pe tigari, poate exista undeva un om care ar fi avut nevoie de acel plaman pe care l-ai distrus cu cateva zeci / sute de pachete de tigari, acum ca e varza nu-l mai poti dona si nici nu poti sa zici ca ai un plaman bun si esti un om sanatos. Ma rog cel mai important e sa ai vointa in ambele cazuri.
Hai ca nu te cred ca tu te vei lasa de fumat si de jocurile de noroc, si sti de ce?
NU AI AMBITZIE
iti dau un sfat - cand iesi in oras lasa pormoneul si cardul acasa
Alexam, astept raspunsul tau sa-mi zici si mie cum se numeste tratamentul acela... pana acum nu m-ati convins sa ma las, mai astept pareri
Pentru punctul 2 nu exista decat vointa! Trebuie sa iti interzici sa mai intri acolo, pur si simplu gandindu-te cat de multe lucruri mult mai bune si mai importante poti face pentru tine, sau pentru altii cu banii ce ii pierzi acolo! Mancare, haine, excursii, cadouri pentru cei dragi, sau strangi pentru ceva anume care chiar iti doresti, un TV mai bun, sau stiu eu ce... Pentru punctul 1 chiar cunsoc pe cineva care a abordat o metoda noua... Daca te interesezi la policlinica ( aia de stat, nasoala, de langa Spital - depinde din ce oras esti! ) o sa aflii ca exista un tratament ( pastile, dar nu Nicorette! ) care este GRATUIT, si pe care il iei timp de 7 zile, si din a 8-a zi, nu mai ai voie sa fumezi deloc. Se pare ca este foarte foarte bun! Tratamentul in mod normal costa 180 de LEI, dar daca mergi si vezi, vei afla ca exista un program nou, care chiar te va ajuta! O sa revin aici cu detalii peste cateva zile, sa vad daca va functiona la tipa care il urmeaza acum... si iti voi spune si numele tratamentului. Anyway, multa bafta!
Stii? stai si gandeste-te ca sunt niste banii aruncati, gandeste-te ca iti distrugi organismul fumand, sau incepe si fa tratamente! bafta!
Geo2969686 întreabă: