anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am și eu o întrebare pentru voi.Vi se pare normal ca la 16 ani să mă pună maica-mea să mă culc la 10 juma în timp ce toți prietenii mei îs afară sau stau pe calc.Mai nou mă pune să îl pun în bucătărie ca să nu stau pe el noaptea, da de-al dracu nu îl pun.Si în vară, dacă nu mergeam în club, aveam voie până la 10 afară.Cum pot face să o conving să o lase dracu mai moale cu regulile astea ca sunt a 9a și mă cert cu ea zilnic din cauza asta.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La 16 ani mergi in club?
Mama ta iti vrea doar binele, dar tu tragi spre partea rea, probabil si anturajul in care esti te influenteaza, din pacate, negativ.
Mai rau este ca nu faci diferenta.
Nu o poti convinge, atata timp cat esti minor si esti in casa ei.
Generatia voastra perca a luat-o razna.
Vă dati atotstiutori dar cand da-ti de greu sunteti praf.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este perfect normal si sanatos sa mergi al culcare la ora 10, cel mai tarziu, mai ales ca esti inac copil in crestere, la 14-15 anisori, ca mai mult nu ai pentru clasa a IX-a.
Mama ta este o femeie desteapta si responsabila, care te iubeste si te vrea sanatos, de aceea te obliga sa afci ceea ce tu nu ai habar si nici siscernamant sa intelegi la anisorii astia, cand este vital ca somnul de noapte sa iti refaca creierul si sa contribuie la dezvoltarea ta psighica si fizica normala, sanatoasa si armonioasa.
Ce fac prostii cu copii lor, nu te interseaza pe tine si nu-i ia nimeni de exemplu, cum nici maica-ta nu-i baga in seama.

In ce prives cluburile, sunt permise numai majorilor, peste 18 ani.
Tu tot dai intr-una cu ilegalitati si lucruri rele, dar trebuie sa intelegi ca mama ta face ce trebuie pentru tine si sper sa te controleze si sa te educe, macar pana la majorat, poate mai cresti si iti creste si "inteligenta", ca acum nu prea discreni tu nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Las că e bine sa dormi cum trebuie.

| dullcat a răspuns:

Buna.Mama ta pur si simplu tine la sanatatea ta.Cand vei creste vei mai dori sa dormi tu asa de bine cum o faci acum, de la 10 la 7, presupun? laughing Incearca sa-i respecti decizia sau sa negociezi sa te lase pana la ora 11, dand si tu dovada de bunavointa(de exemplu ajutand prin casa cu diverse). Astfel de lucruri nu merita o cearta zilnica.Doar pentru ca alti parinti sunt mai delasatori si inconstienti asupra sanatatii propriului copil, nu inseamna ca si mama ta trebuie sa fie la fel.

| VoidEternal a răspuns:

Cu atitudinea asta nu o convingi de nimic. Stie ea ce știe, de îți impune regulile astea.
Și dacă nu cumva ai putea sa te descurci singur, singura variantă este sa le accepți. Nu de alta, dar poate de-a dracu' nu-ti mai da deloc laptopul ăla sau PC, ce o fi.

Zici că ești intr-a noua de parcă asta ar înseamnă vreo brânză. De parcă asta înseamnă că de acum ești adult și te poți descurca singur, că știi tu mai bine.

Știi bancul ăla cu ursul și rața?

Ursul, rața și vulpea mergeau cu avionul.

La un moment dat rața îi dă o palmă ursului și spune:

- Dă, bă, o țigară!

Ursu se execută. După cinci minute iar:

- Dă, bă, un foc!

Ursu îi dă. După 10 minute faza se repetă.

Din spate vulpea, să se dea și ea tare, îi dă și ea o palmă ursului și cere o țigară. Ursul se enervează, ia rața și vulpea și le aruncă pe geam.

În cădere rața zice către vulpe:

- Auzi tu Vulpe, tu știi să zbori?

- Nu!

- Și atunci de ce dracu' faci figuri în avion?

Așa și tu. Până nu știi să zbori, lasă dracului figurile din avion.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.Mai ai inca putin si te duci de la casa ei. Inca 3 ani mari si lati, dupa iti iei job sau pleci la facultate si nu mai ai treaba.

2. E bine de fapt sa te culci la 22:30, crezi sau nu. Peste 10-15 ani, o vei face tu de capul tau. Ca pana adormi, mai dureaza o ora si numai bine iti incepi ziua de dimineata si faci lucruri matinale inaintea colegilor tai bengosi.