Poti sa'i mai dai o sansa, dar sa nu mai ai incredere asa multa in ea si in nimeni ( in afara de parinti ), prietenii nu sti niciodata cand te tradeaza si nu e bine sa te bazezi f mult pe o persoana
da aici in cazul acesta fii tu un pic mai desteapta si nu te mai tot framanta atat
ea ti'a gresit! nu tu i'ai gresit ei! corect?
ea trebuie sa vina la tine si sa isi ceara iertare, iar tu o poti ierta de data asta, sa zicem ca'i mai dai o sansa! si ar fi bine sa vb la scoala fata in fata nu pe mess...
nu asa ca vine o alta prietena comuna la tine si iti zice nu stiu ce, ce ti'o zis ea si bla bla...
ca daca prietena care te'a dezamagit vrea sa se impace cu tine, nu-ti face griji ca o sa vina ea la tine si o sa-si ceara iertare
tu stai linistita, vezi-ti de treburile tale, mai poti vb si cu alte prietene, daca nu ai f multe incearca sa iti mai faci
si asteapta momentul cand o sa vina aceasta fata sa isi ceara iertare, eu spun sa o ierti , nu e bine sa tii ura pe cineva, totusi sunteti colege, dar sa nu mai ai asa multa incredere in ea, si secretele sunt secrete, pastreaza'le doar pentru tine eventual despre aceste lucruri mai poti vb cu parintii, pentru ca in prieteni niciodata nu poti avea incredere deplina!
Eu zic...sa ii mai dai o ultima sansa...si daqa mai aude una ceva de cealalta sa se termine de toot, maakar o ultima sansa, ca nu ai nimic de pierdut.:* va pup.ascultati-masi aduceti-va aminte de clipele frumoase.
. puuupz:X incercati si o sa vedeti ca va prinde bine va iubesc:*
Eu zic sa nu te mai impaci cu ea eu sunt in aceiasi situatie cu tine. mi-a mai facut odata inainte acelasi lucru si am iertat. o crezand ca nu mai face asa... dar uite ca a facut la fel nu face greseala sa o ierti si sa. ti faca iar asa pentru ca o sa suferi mai mult...
OliCT întreabă: