Cred ca da, trebuie sa-i spui, dar nu direct, ca o lovitura de maciuca. Cred ca amandoi ati fost prea timizi, prea neexperimentati si totul a esuat lamentabil. Chiar daca el are o prietena, poti sa-i spui ca te-ai maturizat si ca ti-ai dat seama mai tarziu de sentimentele tale fata de el. Daca el te-a iubit cu adevarat, se va intoarce la tine, daca nu, nu. In orice caz e mai bine sa afli si eu cred ca sinceritatea e mai buna decat toate.
Nu cred ca i-as spune pana nu as sti sigur ce sentimente are fata de prietena de acum. Daca te refuza, iti va fi greu sa mai dai ochii cu el, mai ales ca va intalniti mai des ca prieteni de familie. Poate ca daca mai ai putina rabdare vei putea lua o decizie care sa nu te afecteze prea tare.
Hmmm, este greu acest caz, dc nu incerci sa-i zici in fata poate se mai gandeste si el, mai ales ca sunteti prieteni de familie, ai multe ocazii, asa cred, tu incearca sa-i zici verde-nfata ceea ce simti tu.
El a mai fost cu o fata inaintea fetei de acum si dupa s-a combinat imediat ce aceea i-a dat papucii cu actuala...deci nu cred ca a ajuns sa tina la ea peste noapte si inainte spunea despre aceasta fata ca nu e genul lui
El a mai fost cu o fata inaintea fetei de acum si dupa s-a combinat imediat ce aceea i-a dat papucii cu actuala...deci nu cred ca a ajuns sa tina la ea peste noapte si inainte spunea despre aceasta fata ca nu e genul lui
La prietena actuala nu cred ca tine prea mult... tinand cont ca este din alta localitate se vad rar