| Fluturee a întrebat:

Am si eu o intrebare speciala pentru FETE! Vreau sa am si eu un prieten dar mama spune ca sunt mica inca de asa ceva, practic nu ma lasa. Voi ce credeti? Si daca ar fi sa fiu cu cel prieten, imi e frica totusi sa nu afle mama...Ce ar trebui sa fac? Ce solutii si variante imi dati?

Răspuns Câştigător
| Areen a răspuns:

Hey ^^! Paaai. Nu trebuie mama ta sa afle atatea. Adicaa, stai cu el doar in oras, la un suc, un film, de astea. Nu e bine sa il aduci acasa pe tpul ala mai ale sca maicata este acolo si poate banui ceva si pandesc dupa colturi =]]. Si da, dragostea nu are varsta ^^. Si mama asa zice da cine asculta=]] Atata timp cat nu fac sex cu el e ok, ce naiba rolling on the floor. Sper ca te-am ajutat :* Funda :3?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa te apuci de invatat si sa o asculti daca vrei un viitor decent
Si cati ani ai?

| bubzbeauty a răspuns:

Nu exista varsta pentru a iubi...Si mama mi-a facut la fel la 13 ani si ca sa se asigure ca e ok tipul a venit cu mine 20 de minute dintr-o intalnirelaughing Ai putea sa il prezinti mamei tale drept un prieten apropiat si asa o sa poti sa-l aduci acasa si cand mama ta nu e cu voi va pupatibig grin asa am facut eu...