Adevarul e ca orice baiat "pipaie" o fata...eu nu am intalnit unul care sa nu o faca...asta nu inseamna k nu vrea decat sex de la tine... daca iti place de el si simti asta let's goo
Orice baiat pipaie o fata, asta e cv normal la ei, nu cred ca ar trebui sa te jeneze asta. Iar despre sex... daca consideri tu e merita.ai putea incerca dar inainte de asta sa fii atenta sa te protejezi.
Eu nu te sfatuiesc, e destul de repede sa faci acest lucru, cred ca de fapt asta e scopul pe care il urmareste, pasul asta de obicei se face cu un baiat pe care il iubesti si te iubeste si pe care sa il cunosti destul de bine. Daca te iubeste te asteapta sa fii pregatita pentru asa ceva, nu iti impune.Atentie daca esti minora, actul in sine poate avea repercursiuni asupra sanatatii tale cum ar fi cancer de col uterin, boli cu transmitere sexuala, si nu in ultimul rand o sarcina.Inceputul vietii sexuale presupune lunar un control ginecologic. Daca esti minora trebuie sa mergi insotita de unul din parinti. Te rog sa te gandesti bine inainte de a face acest pas.
Eu am 17 ani si mi am inceput viata sexuala si el stie asta... dar nu st sigura pe sent mele si ale lui...nu vreau sa imi para rau...Si aza cu pipaiul inteleg oarecum... dar mi se pare f aiurea sa faci asa intr un loc unde mai vede si altii...
Nu te grabi daca te iubeste asteapta! In plus gandeste bine si la cea ce simti! Daca tu nu te simti bine ca te pipaie si crezi ca vrea doar sa sr culce cu tine poate este doar o senzatie. Dar atentie poate fi si un semnal de alarma pentru ca nu te simti pregatita.In concluzie NU TE GRABI!