| mihai_2762 a întrebat:

Am si eu o intrebare: sunt la facultate anul I si am luat un stagiu de practica cu tot cu bursa in anglia timp de 3 luni si mai sunt cu inca un coleg si mai este o tipa care este la master deci este mai mare decat mine cu 4 ani si este mai mare si decat colegul meu cu 1 an si tipa asta este foarte fitoasa si vrea sa aiba numai ea dreptate dar nu este asa cand eu sau colegul meu avem dreptate se contrazice cu noi pana nu mai zicem nimic si ramane ca ea ca de ne saturam si noi sa ne certam cu ea ceea ce vreau sa va intreb este ce as putea sa ii zic sa ii inchid gura asa frumos sa numai zica nimic sa taca ca a inceput sa ma enerveze grav? va rog frumos dati-mi niste idei calumea ca eu am ramas fara. va multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Yana a răspuns:

Ignoro! Mai bine sa vorbeasca singura, decat sa va enervati voi laughing! Pana la urma, aveti o oportunitate si trebuie sa profitati de ea. Tipa se si crede desteapta fiind mai mare, da` las-o`n apele eihee hee. Cand o sa se vada ignorata, o sa se gnadeasca un pic, cred eu.

[Yana]

0 răspunsuri: