Bună.
În primul rând, sunt convinsă că toţi cei care te iau la mişto nu sunt personaje extraordinar de inteligente. În general, miştocarii ăştia sunt inferiori, ori din punct de vedere al inteligenţei ( vorba aia, atâta ştiu şi ei ), ori din punct de vedere fizic ( mai pe româneşte, urâţi) . Deci, nu ai avea niciun motiv să îi asculţi pe ei. N-ai idee de câte mişto-uri am eu parte zilnic (stând în ghetou, nefiind una din cocalarele de ghetou şi cărând mereu o chitară după mine) de la oameni în toată firea, de 25 de ani, care la vârsta asta nu au altceva mai bun de făcut decât să stea cu băieţii afară şi să se dea şmecheri. Realizând cât de patetici sunt, eu nu am de ce să ma simt prost când fac ei mişto de mine. La urma urmelor, sunt doar nişte zevzeci.
În al doilea rând, e bine să fi înalt. Nu se uită nimeni de sus la tine , tu ar trebui să fi mândru, cunosc fooaaaarrrte mulţi băieţi care se chinuie, cu baschet, cu exerciţii, să crească.
În al treilea rând, băieţii înalţi au prioritate la fete . Crede-mă.
Şi eu am avut muuulte complexe când eram micuţă, întemeiate majoritatea, dar cu mult exagerate.
Ţi se vor deschide ochii odată şi-o dată, şi vei vedea că nu ai motive să fi complexat.
P. S : încearcă să-ţi formezi alte cercuri de prieteni, oameni mai maturi şi mai normali care nu se vor lua de înălţimea ta. Şi nu te referi la ea ca la un defect, e o calitate. În numele tuturor fetelor, îţi spun că e o calitate.
O zi faină!
Buna.Nu trebuie sa pui in suflet toate vorbele altora. Ei pe langa tine sunt un "nimeni" sa nu zic altcumva. Tu ii scuipi pe toti in cap.Altii ar da orice ca sa fie inalti ca tine.Frati-miu are 1, 93.Si nu e cel mai inalt din oras, din liceu.Nu ai ce sa faci ca sa nu te mai inalti(nu juca basket, si nu inota prea mult). Eu am 1, 77(am 17 ani jumate)fetele nu mai cresc dupa 17 ani, dar baietii cresc pana la 20-21. Ia si tu id-ul meu.Eu cred ca ne vom intelege super bine. anda_18_ale O sa fie bine, iti garantez eu.Bafta in toate:*
Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar mie imi plac baietii inalti.Bine,eu nu-s chiar asa inalta dar am o prietena care are in jur de 1, 80 si pentru o fata e destul de mult.Nu cred ca e motiv sa fii complexat.>
Un coleg de-al meu la 13 ani are 1, 86, mie una imi plac baietii foarte inalti.Nu cred ca ar trebui sa te simti complexat.
Eu zic ca e perfecta inaltimea ta
Nu fi complexat. lasa-i pe invidiosi sa zica ce vor.
p. s : Fetelor le plac baietii inalti!
Te inteleg si chiar nu e placut. Eu cand eram in clasele 1-4, am fost cea mai inalta lucru care ma cam jena pe clasa a III- a aveam 1. 53m si nu imi prea placea nici mie sa mi se faca "complimente " de genu': "esti foarte inalta pentru varsta ta", "Larisa, esti mult mai inalta decat X". Acum din fericire nu mai sunt eu cea mai inalta, eu te sfatuiesc sa ti capul sus si sa nu mai pui la suflet rautatile spuse de cei din jur[pana la urma fiecare are defecte], si poate ar trebui sa te apuci de un sport daca nu faci asta deja. Cine stie poate peste cativa ani vei avea de castigat din cauza inaltimii tale.
Complexele de acest gen sunt inutile.Trebuie sa iti iubesti corpul exact asa cum ti l-a dat Dumnezeu si sa fii multumit ca esti sanatos.Fratele meu are 1, 90 si un pic si care e faza? Fiecare dintre noi are ceva aparte, fie ca ne place sau nu.Pentru noi pot fii complexe, pentru altii ceva remarcabil si frumos, sau chiar invers. Orice nemultumire am avea in legatura cu corpul nostru trebuie sa invatam sa o alungam si sa ne acceptam asa cum suntem. Daca tu nu te iubesti pe tine, cu asa`zisul tau `defect`, sa nu ai pretentii sa o faca altii! Ia in considerare ce ti-am spus!
Twister09 întreabă: