| BiancaCR a întrebat:

Am si eu o intrebare TPU... deci, luna asta trebuie sa`mi iau alt telefon si mama e cv de genu "ce iti trebuie tie telefon de nu stiu cate milioanee." ca oricum nu tine mai mult de 2 ani si dupa il schimi iar faza e ca eu as fi vrut un Samsung galaxy s duos care e 10 milioane si care iese din discutie asa ca am ramas cu Samsung galaxy ace duos care e 7 milioane ideea e ca vrea sa o conving sa mi`l ia macar pe asta si nu stiu cum tata e mai ingaduitor, dar si el a dat acum cativa ani pe un telefon 8 milioane si l-a tinut cam 2 ani si imi tot scoate ochii cu asta. Referitor la ce am scris am cateva intrebari 1. Cum o conving pe mama ea spune ca nu am chiar asa nevoie de un telefon performant eu il vreau pentru net si muzica si ea spune ca asta pot sa fac si cu un telefon mai ieftin straight face 2. cat de bun este Samsung galaxy ace duos adica se merita 3. de unde as putea sa`mi iau online niste casti cu mufa universala (link pls) 4.mama spunea ca i`a povestit cineva despre un telefon care ca optiuni aeamana cu Samsung galaxy s3 si era ceva cu p... dar nu mai stie cum se numeste aveti idee ce telofon ar putea fi? oricum mersi mult anticipat si nu vreau raspunsuri gen nu stiu sau uitete acolo sau nu stie ce vreau raspunsuri concrete happy

1 răspuns:
| 010123 a răspuns:

Mama ta are dreptate! Se strica repede si te falimenteaza. Mai bine uita-te dupa unul mai ieftin, ca Samsung galaxy5, parca era mai ieftin, dar niciun telefon nu merita atatia bani.