| gio23 a întrebat:

Am si eu o intrebare.Va rog ajutati-ma.La sfarsitul lunii este ziua unde-i colege de clasa. M-a chemat la majorat si nu stiu ce sa ii iau. Ce ziceti? Ce i-as putea lua?

Răspuns Câştigător
| ioana0714 a răspuns:

A...
1. Ii poti da bani sa`si ia ce vreawinking
2. Haine. daca stii ce ii place
3. Accesorii... dulciuri.
4. Un parfum si inca ceva...happy
Eu la asta m`am gandit... Daca ideile mele ti-au fost de folos, ma bucurbig grin
!

5 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Depinde de banii pe care-i ai si de cat de bune prietene sunteti. oricum ceca ce sa-i aminteasca de aceasta varsta minuanta toata viata. Ex un pandativ frumos de argint sau o iconita argintata de la B&B ( cc 30 lei)

| undercovergirl a răspuns:

Buna,

Parerea mea este ca in primul rand trebuie sa te gandesti si la criza inainte de toate.
Eu zic ca un cadou simbolic este ok si o sa i ramana si amintire. Eu iti dau cateva idei de cadouri si tu faci alegerea. happy
un cd cu muzica preferata ( daca esti apropiat de ea si ii cunosti gusturile ), un tricou haios ( poti sa l duci la imprimat daca vrei sa aiba un mesaj ), o carte interesanta, cani in diverse forme, etc. TU ALEGI happy

| NuConteazăCine a răspuns:

Pai... depinde de personalitatea ei laughing Ai putea sa-i cumperi un parfum sau un set de bijuterii. Acum depinde si de buget. happy

| adydassler a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa cumperi ceva bijuteri...nu stiu sigur cei place colegei tale...

| ioana0714 a răspuns:

Multumesc pentru raspunsul castigatorwinking