Pai eu cred ca din greseli se invata. adica nu cred ca i-a placut modul in care ai incercat sa "ii intrii pe sub piele". trebuie sa fii mai subtila sa ii dai semne ce iti place dar nu sa te arunci cu totul. daca faceai asta ii starneai interesul si il faceai sa vina el dupa tine. daca vezi ca nu da nici un semn at gaseste-ti pe altu. faptul ca zambea nu inseamna ca te placea neaparat poate a incercat sa fie dragut si amabil sa nu te faca sa te simti prost. iar daca u ai continuat cu intrebarile s-a stajenit a zis ca are prietena si sa il lasi in pace asa ca pe viitor vezi ce faci
---> Copila draga, nu te place ! Are ubitha si asta e \m/! doar n-o lasa pe Lory pentru. tine care e mult mai sexy si ma frumoasa (Lory)! Tu ai vazut-o pe aia cum arata? ca venea cu buricu' gol in luna Noiembrie? U ai vazut ce corp are? App si tu erai cea cu moda blah blah blah, si la scoala ai venit vrodatha imbracata cu ceva sexy ca sa te observe Ionut( lol nici nu se va intampla) ? el nici nu se uita la tine si place o singura fata din cls (mi-a zis cineva, desi nu stiu daca e adevarath, nici nu cred ca e adevarath))! si serios fato, uitate putin in oglinda si mai gandeste-te, arati tu a fata sexy (ma refer si la corp, si la fata)? Si nu mai fii asa fricoasa si rusinoasa, WTF *Serious face* ?
PS : SI nu a zas nimic, aaaa !? Deschide ochii mari deacum incolo ! DAk nai vazuth ca ii lua paia la bataie ! lol, el e jmeker, u esti exact opusu` !
1. Ce te doare p` tine de fundu' meu meau aa ?
2. na lasat-o daca ajti in urma cu jtirile
3. uite ca nu vreau !
---> Ji daca nu sthi sa citesti n-am zi$ ca ma plc pe mine, nu may prinde avioane pe peretzi !
1. sti si tu pe cine plac, asa ca nu mai prinde avioane !
2. Asha cum ai mai zis, ce te doare pe tine de fundhu meu ?
3. Am multe sectethe de-a lui roxana care nu le-am zis !
5. nu mai exagera cu secrete, si nu am zis la nimeni, buj de unde inventezi
7. Astha so crezi tu !
8. Ce are dek m-am indepartat de fete? mai vorbesc cu ele, dar asta nu-nseamna ca o sa fiu toata viata prietene cu ele, ca prietenia asta o sa tina doar la scoala, si dupa aia, pa, nici n-o sa mai le vadh.
9. idem ca la 2
10. da, pentru ca nici mie num convenea sa fii invatat la fel ca cineva care a luat 9 si eu sa iau 7 (cazu' lu' paul)
11. u nu ma cunosti
si sa arati a fata sexy, cu fata aia de tocilara, nicicand, la corp poathe dah, stii si tu de ce , dar la fata, never. Si am zis la scoala, pentru ca in rest nici nu ma intereseaza, ma mananca-n cur, si singuru lucru frumos la corpu' tau, sti si tu care e , nu ma face sa zic ce zic colegii .
PS : ca tot veni vorba de Roxana, mai bine nu stii ce a zis despre tine, si in ce scop te foloseste, si mai alesce au zis Andreea si Denisa, ca am mereu cand plec de la scoala merg cu ele pe drum si vb ce se intampla in clasa si despre colegi, ashak mai bine tacc
Vezi ce fac baietii din fete? Noi de ce ne-am certat? Pentru un baiat cu creasta si pantalonii-n vine si scula mare? \
Da corect, probabil crezi ca esti tu sexy si te place pe tine! Copila ia-ti gandu ca tu a fata sexy ( nici gand, mai ales cu mutra aia, dar eu pot sa-mi pun atatea altele in care sa te-ntrec ) si
2. deja a lasat-o pe Lory
3. pleaca odata de pe contul meu si nu te mai uita in urma ca m-am saturat de nesimtirea ta!
Fetita, mai lasa-ma in pace! Tu chiar nu vezi ca toti din cls te au la degetu mic, mai ales eu care pot sa-i spun lui maicata de 5-u cu datorie la tehno si de faptul ca profa tea prins vorbind prin biletele cu Roxana si nici prafu nu se mai alege de tine! Tu chiar nu realizezi situatia in care esti?
1. Placi pe toata lumea, dar nimeni nu te place!
2.Ai niste note, vai de tine!
3. O pui pe Roxana sa te acopere cu orice, dar cand stii vre un secret de-al ei il afla toata cls!
4. Facem poze impreuna pe care ma rogi sa nu le arat nimanui, dar crezi ca-mi esti regina!
5. Te crezi cea mai tare cand spui la toata lumea ca-l plac pe Ionutz ( deci nu ma mai ai la degetu mic ) si nu-ti dai seama ca eu mai stiu inca 10000 alte secrete deale tale!
6. Intri pe contul meu, ai invatat si tu niste replci mai marfa, le repeti in continu si tu crezi ca n-o sa mai afle nimeni nimic despre tine!
7. Daca nu o mai ai pe Roxana, care te iarta si daca o arunci pe geam, nu mai ai pe nimeni in care sa ai incredere deplina si sa-ti accepte toate capriciile!
8. De cand ne-am certat tu nu mai stai cu fetele, deci te indepartezi si de ele si cu toate astea crezi ca toata lumea tie la picioare!
9. Ii injuri pe baieti de nu mai poti si dupa te intrebi de ce ai zapada in fata!
10.Cand ai primit nota la romana, toata cls i-a sarit in cap lu doamna ca sa ti-o scada ( asta motiveaza nr 7 )!
11. Te lauzi ca poti sa conduci lumea, dar nu esti in stare sa conduci o furnica ( in caz ca nu intelegi nici asta si sunt sigura ca o sa-mi apari cu textu " Nu am zis ca pot conduce lumea" daca nu-ti spun ca ma referea la faptul ca te lauzi ca poti sa faci o gramada, dar nu esti in stare sa faci nici un pic )!
Poate asta te ajuta sa realizezi situatia in care esti! Eu in locul tau nu as mai indrazni sa scot un cuvant, dar tu n-ai rusine! Deci pana la urma gandeste-te la ce ti-am spus si macar incearca sa repari situatia pentru ca pe mine nu ma doare gura daca spun la toata cls pe cine placi cum ai facut si tu si ai avut si tupeu sa scrii pe tabla toata faza!
App, eu cand vreau pot sa arat a fata sexy si cand am chef, dar ai fost tuh cu mine la nunti si etc? Nu mai vazut deci nu comenta tu nici nu prea ai idee ce inseamna muzica populara, dap sa dansezi pe ea, si inca ceva o fata sexy si jmekera mai inseamna si una care stie sa danseze si invata, dar totusi are un corp frumos, iar asta e opusu tau si exact genu meu! Fata draga, tu nu ma cunosti indeajuns ca sa comentezo, pentru ca eu am fost mereu falsa in fata ta si la scoala la fel pentru ca nu vrea sa dau impresia de... jmechera pana nu ma asigur ca nu-mi strica media! Ca n-o sa ajung eu de dragu lu Ionuts maturatoare pe strada, mersi frumos!
Sa jty ca o fata jmekera inseamna una care nu se face de ras! In schimb o ratata e una care isi face poze la burta ( lol ce funny :-)) )! De asemeneah o ratata mai e si o paracioasa si pana la urma sageata vine spre..., ghiceste tuh ca restul cls stie deja ( chiar daca te cunosc de putin tmp, tot isi dau seama )! Deci nu ma face pe mine ratata si cum mai zici tuh ( adica nu te mai descrie pe tine insuti, lol, BIG FUNNY )!
Oh, dar... frate doar nu oi crede tuh ca-ti sunt catelus! Probabil crezi ca gata iti pare rau si suntem cele mai bune prietene! Ei bine nuh, de ce crezi ca o sa te scuz imediat dupa ce ai facut?
App, chestiile alea pe care ti le-am dat au fost ca sa vezi si tu in ce situatie esti!
1. Ca o fata sexy pot sa arat cand imi vine mie chefuuu
2.De ce mi-a pasa mie de ratatah aia de Denisa si de fata gura spartha ( nu dau nume )!
Stiu ca tie nu-ti convine, dar Denisa ma insulta dintr-un sigur mativ ( ca-i geloasa si nu spun pe ce )! Iar de Roxana ce-mi pasa mie, m-am imprietenit cu ea ca sa te pot pune pe tine intr-o lumina proasta + Roxi e o fata de treaba ( pe langa altii )!
3.De-ai stii tu ce te barfea in curtea scolii si-i spunea lui Andrei despre tine sau despre nu stiu cine, ca cica il placi!
4. Fata de tociii? Discuta draga mea cand stii si ce-nseamna cuvantu, nu te pune singura intr-o lumina sparta!
5. Te mananca fundu? Spalate ca-nseamna c-ai microbi!
6.Nu ma cunosti in schimb eu am ajuns sa te cunosc prea bine si stiu un lucru foarte sigur la tine ( faza de la nr 11, nu cuvant cu cuvant, dar adevarat ), mai ales dupa ce ai spus ma jignesti si acum dintr-o data doar zici IMI pare RAU si gata toata problema s-a rezolvat, tu oi fi asa, probabil si Roxana! Dar cineva care epeta aceeasi greseala de 2-3 ori nu merita sa fie iertat as de repede, mai ales cineva care a facut mult mai multe altele!
7. Stii ca nici nu ai merita sa vorbesc cu tine?
Oi crede tuh in porcaria aia greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, dar nici macar n-ai recunoscut-o! Si pobabil ti-ai cerut scuze pentru ca a zis tataie ori crezi in cealalta porcarie ( cine renunta primul mai destept ) si sa fiu eop proasta, dar aici nu se mai pune! a doua prostie e doar la primele greseli, dar tu ai ajuns la a 97-a! bine inteles nu ai cum sa stii pentru ca nu m-am suparat pe tine de fiecare data!
App, poate asta te face sa te mai razgandesti cu atitudinea! 3 din biletelele tale ( in care vorbeai cu Roxana ), au ajuns la mine!