E foarte posibil sa fii insarcinata. Fa-ti un test de sarcina si vei afla. Pastilele respective sunt ilegale in Romania, deci nu stiu ce sa-ti spun despre ele.
Oricum, ele sunt periculoase la orice varsta a sarcinii. Poate nu te omoara, dar au numeroase reactii adverse. Gandeste-te ca iti omoara copilasul, nici tu n-o sa te simti prea bine, ca doar acum sunteti o singura fiinta. Din cate stiu eu, in strainatate, unde sunt legale, aceste pstile se iau doar sub strict control medical, fiindca foarte adesea dau avort incomplet si se impune chiuretajul pentru salvarea uterului femeii in cauza.
Dar acum vine intrebarea cheie: tu chiar ai sange rece sa-ti omori pruncul? Mai bine te-ai mai gandi si i-ai da sansa la viata.
Nu stiu..eu in locul tau nu as face avort, orice ar fi, eu am oo alta parere, nu sunt deloc de acord cu avorturile....ai grija ce faci totusi...
Pastila de a 2-a zi nu te mai poate ajuta iar u te gandesti sa omori un suflet nevinovat ca sa fi sigura de ceea ce sustzi fa un test de sarcina spune-le parintzilor ceea ce se intampla si mergi la medicul ginecolog pentru un eventual control
"am nevoie de un sfat nu de critici va rog" in astfel de situatii sunt bune si criticile. ce vina are copilasul ala ca nu ati putut voi sa va abtineti sau sa va protejati.lasa-l unde ii este locul in burtica si asteapta sa se faca mare si sa iti spuna mama
Buna! fa repede un test, se gaseste la farmaciedaca esti insarcinata nu stiu ce sfat as putea sa ti dau:-s dar daca nu(Doamne ajuta)si grija mai departe si gandeste te la consecinte, protejati va ca nu costa mult un prezervativok...ai grija! in ce mai rau caz parintii sunt singurii care te pot ajuta! papa
Bună.
Un test de sarcină este cel mai bine să faci acum și vezi rezultatul.
În afară de lipsa menstrei nu pomenești de alte simptome, cum ar fi: grețuri matinale, nervozitate, tensiune în sâni și schimbarea la culoare a mameloanelor, dureri de cap, nervozitate, stare de somnolență, vărsături, iritabilitate la diferite mirosuri, etc?
Chiar dacă nu te-ai protejat și menstruația a întârziat mai poate intra în calcul și o răceală sau o dereglare hormonală.
Mergi la un consul ginecologic și un un achograf 3D poate elucida dacă este vorba de o sarcină sau nu.
Cât privește pastilele pomenite de tine, renunță la idee.
Sănătate și învățați să vă protejați fără repercursiuni.
Pa, pa.
Daca faci avort s-ar putea sa te chinui pana ti-oi dori unul... ia-ti un test de sarcina mai sigur bafta!
Fata in primul si in primul rand fa-ti un test sa fii sigura daca esti insarcinata, apoi impreuna cu iubitul tau luati o decizie! avortul nu e o solutie dar nici sa faci un copil daca nu ti-l doresti sau nu e momentul!
Andrei67y5 întreabă: