Acesta este un complex care iti poate dauna mult vietii sentimentale, personale si profesionale. Nu vad un motiv pentru care nu ai fi multumita cum areti. DRaga, nici noi nu suntem regii frumusetii. Nu ai de ce sa fii complexata. Areti asa cum te-a lasat Dumnezeu si nu ai ce face. in privinta greutatii, dca chiart nu esti multumita de ea(fie ca e prea mare, fie ca e prea mica) iti recomand o vizita la un nutritionist. Daca ai complexe si in privinta capacitatii tale de a rezolva o problema, de a infrunta o situatie, trebuie sa incerci sa fii mai sigura pe tine. Daca ai probleme cu cosurile iti recomand o crema. Mergi la un medic dermatolog si se rezolva! Daca ai probleme cu infatisarea ta de sus pana joc, inseamna ca te lasi prea mull influentata de parerile celorlalti si uiti ca cine te iubeste cu adevarat te iubeste asa cum esti.
Bafta!
Psihoyounger
Fa ceva special pentru tine mergi la coafor fa'ti manichiura asta te va ajuta. sau fa cv in legatura cu complexele tale ceva legat de ele de ex daca u crezi ca ai nasu mare cauta sa acaparezi asta sau sa faci operatie vezi k sunt tot felul de trucuri legate de machiaj care pot acapara asa ceva daca ai urechile mari sau ma rog asa crezi u lasa'ti parul desfacut, sunt multe astfel de trucuri
Succes!
Pai in primul rand de ce faci lucrul asta? ce nu ti place la tine? nu toata lumea e perfecta... fiecare are mici imperfectiuni... dar cel mai mult conteaza cum gandesti.si ce simti.nu neaparat cum arati.astept un raspuns de la tine.
Pe ce se bazeaza complexul tau?
Oricum ai arata, trebuie sa te accepti asa cum esti, asa cum te-a lasat Dumnezeu.Pentru ca degeaba esti acum trista si suparata, ca poate asa vei fi toata viata, si trebuie sa te gandesti ca asta iti va cauza in rau.Incearca sa iti pui in valoare calitatiile, si uita de defecte, cu totii le avem.Pana la urma conteaza ce ai in suflet.ca nu esti frumoasa toata viata.Fii fericita ca esti sanatoasa, altii au handicapuri/boli f grave si nu se mai plang, accepta asa viata si incearca sa se bucure de ea cat mai pot.Pe cand altii care sunt sanatosi, se intristeaza si la ce mai mic defect pe care il au.Pretuieste-ti mai mult viata, pentru ca una ai, nu merita sa te complexezi din orice defect.Incearca sa descoperi lucrurile bune la tine, mergi plina de incredere pe strada si sa nu iei niciodata in seama rautatiile altora.
Judecand duap poza de al profil n uai de ce sa fii... dar cine stie ce piticuti ai si tu pe creier...Cand cineav nu te accepta pe motiv ca nu esti destul de draguta pentru el iti spui "Asta e! El are de pierdut!". La mine a mers! ...Incearca sa te privesti mai puti ncritic in oglinda si nu te compara cu altii pentru ca tu esti unica...Ai senzatai ca tenul ti-e urat fa un tratament naturist, parul tau are ceva fa-ti o masca din ulei de masline si miere, rasfata-te, iubeste-te pentru a-i putea iubi pe altii, fii constienta de plusurile tale(sunt sigura ca le ai), fii mai optismita, fii mai blanda cu tine insati, fii constienat de faptul ac uneori baietii de varsta noastra sunt prosti si nu au cum sa inteleaga ce inseamana un om deosebit cu adeavarat, fii constienat de faptul ca daca unii nu se apropie pentru ca te considera neinteresanta fizic (desi isncer nu vad de ce...) tu ai scapat de un om superficial in plus, ingrijeste-te, ai mai multa incredere in tine pentru ca atunci cand tu te vei simti bine in pielea ta si ceilalti vor vedea asta...
In primul rand trebuie sa vezi daca aceste complexe pe care ti le-ai format in mintea ta au intr-adevar un fundament real sau doar tu le vezi.Niciodata nu o sa fim multumiti de felul in care aratam.Mereu vrem mai mult.Crezi ca eu nu as vrea sa schimb la mine cate ceva? Cel mai important este sa nu te lasi influentata de cum arata vedetele pentru ca ele arata asa prin operatii (nimeni nu e perfect) si in al doilea rand sa incepi sa vezi lumea cu alti ochi.Sunt alte lucruri care conteaza mai mult. Daca vrei sa vb cu cineva, scrie-mi un mesaj, poate te ajut
Uita-te intr-o zi in oglinda, dar fara sa compari corpul tau cu al unui fotomodel pentru ca acest lucru este ca un drog, uitete si vezi partile frumose, din cate vad eu chiar ai o fata ffrumosa :] incearca sa te compari cu alte persoane, oameni asti normali si vei vedea ce frumosa esti
nici eu nu cred ca sunt frumosa deci nu stiu daca sunt in masura sa iti dau tie sfaturi, dar du-te la sala, zambeste, machiazate si vei vedea ca te vei simti mult mai bine,
:] sper ca te-am ajutat macar putin, incearca sa vezi partile bune ale tale :X
Imh. pai. bine ai venit in club, in primul rand.
si acu sa le luam pe rand. rezolva ce se poate rezolva. spre exemplu eu o sa mi pun silicoane. cat de curand )
si in rest. treaba e sa ai grija de tine si sa te aranjezi. cred ca ai vazut si tu o groaza de emisiuni la tv unde le transforma total p unele fete doar prin imbracamine, make-up si hairstyle.
mai urat arata o fata frumoasa dar care nu se ingrijeste decat una "obisnuita" sa zicem. dar care are grija sa fie mereu impecabila.
sper ca ti am fost de ajutor. :*
Pai da mai multe detalii...adik ai kg in plus sau ai nevoie d mai multe kg...
gandeste-te la cat de urata esti si cat de frumoasa e alta si apoi iti trece daca te gandesti non-stop!
Incearca sa vezi partile tale pozitive, care probabil sunt umbrite de lipsa de incredere. Este imposibil sa fii perfect, insa de multe ori, micile defecte ne fac mai interesanti. Inchipuieste-ti un perete alb perfect si altul, pe care zugravul a scapat din greseala o pata de culoare. Care ti-ar atrage atentia?
Sa stii ca cei "perfecti" din punct de vedere fizic, au de cele mai multe ori defecte morale. Sunt genul de pereti imaculati, care ascund crapaturi. In timp, ele vor iesi la iveala.
alessiaS întreabă: