| eunutuu a întrebat:

Am si eu o mare prooblema crying
un baiat de la mine din clasa, am inceput sa vb pe mess, si eu am scris la statut „mm..." adica stiti voi, de la mda, mmmmmm, intelegeti? si el a spus ca l-am injurat, eu nu l-am crezut, el a spus ca am scris „mm" care inseamana. ceva urat oricum, nu va mai spun, si el mi-a dat ignor, si acum.nu stiu ce sa fac, plss help me!

9 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Nimic, e pierderea lui, n-are decat doar de ce sa-ti pese daca nu vrea sa te asculte ce ai vrut sa zici prin "mmm"?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti neaparat sa il ai in lista, fa alt id unde ii dai add, il saluti si ii zici care a fost treabawinking.

| eunutuu explică:

Am vrut sa zic...cum sa iti spun, mmmmda, cam asa ceva, mda

| Katiee^^ a răspuns:

Buna happy
" mm " se poate interpreta ca si : " mortii ma-tii " laughing
Explica-i la scoala ca tu nu stiai acest lucru si ca nu are motive sa fie suparat pe tine.

| DeNyyy a răspuns:

Daca ti-a dat ignor lasa-l in pace. cand va avea nevoie de tine nu te va putea contacta. ii zici cand te intalnesti cu el vezi tu ii zici ca nu asta ai vrut sa scrii

| Pho3nix a răspuns:

Daca el crede asta inseamna ca e batut in cap.
E fraier. El are de pierdut.happy

| wdsasd a răspuns:

Ce face cocalarimea din om(era foarte necesar sa scrii mda la status).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu uite ce sa faci vb cu el si incearca sa-l convingi ca nu ai vrut sa-i zici asa ceva.Sau ar putea fi o mare problema aceea este:,, TE place". Asa reactioneaza baietii uneori. Daca nu ti-a ajutat acesta sfat, scuze dar la mine a functionat

| Mai Tare Ca Un Drog a răspuns:

Incearca sa ii explici ca nu era pentru el. MM e chearr o injuratatura urata Explicai la ce te.ai referit si dai de inteles ca se poarta ca un copil daca crede asa ceva. Sfatul meu : Vorbiti fata in fata! bafta