Dupa cum stii, este un simbol pentru doliu. Dar tot dupa cum stii, este o aiureala sa pui asta. Sau hai sa nu zicem aiureala, adica nu trebuie sa arati ca esti in doliu si lucruri de genul, este de ajuns sa porti negru. Dar pentru unele persoane care pret pe viata sociala mai mult... asta este, ce sa le faci? Sa nu cumva sa le zici ceva ca s-ar putea sa sara in sus.
Cred ca... adica stiu, ca aceste lucruri "digitale" nu sunt folosite corect de unele persoane :/ Dar na, "moda" din pacate.
Un fel de omagiu destinat mortului, e folosit si in chestia cu cancer de san, SIDA.
Iti dai seama ce fac acele persoane...wow, ce problema existentiala. E doliu, nimic altceva, am vazut ca unii pun si poza acelei persoane pe un fundal negru la profil.
Cand moare cineva obiceul de la noi e sa porti doliu prin imbracaminte neagra. Daca ti-a fost apropriat, porti o panglica cum e cea din poza o vreme. Unii oameni o pun la profil sa vada ceilalti ca tin doliu si is tristi.
Pai da dar... de ce trebuie neaparat sa-ti schimbi poza? Nu o poate pastra pe aia veche sau ce?
Sa fim serioși... eu cred că acesta nu e subiect de discuție.
Doamne ferește să-ți moară cineva drag!
Macar ai inteles ce am vrut sa zic?
Pai da, Bogdan ti-a răspuns. Rezonez cu ideea lui.
Asa asa. Iti simt rezonanta din departare
Inseamna ca ai numai persoane smart in lista.
Sau ca n-am deloc persoane in lista
anonim_4396 întreabă: