| MeOrYoU a întrebat:

Am si eu o mica intrebare, insa, ii rog pe cei care au chef de facut misto, de ras, sau nu mai stiu ce... sa se abtina, DA? Multumesc.
Revenim la intrebare, si vreau raspunsuri sincere si sfaturi,
Am aproape 15 ani, si vreau sa stiu si eu daca este atat de grav "sa ti-o faci", ma rog cred ca va'ti prins, de la la 13 ani, eram cu un coleg, si se tot lauda el"ca eu mi-am facut-o, ca nu stiu ce", si pana la urma am incercat si eu, si parca de atunci nu ma mai pot abtine, incerc dar... degeaba, am inteles ca dupa "prima actiune" incepe sa ti se mareasca si mai mult, 16 CM, ceva neobisnuit? As dori sa stiu si eu daca pot aparea complicatii sau probleme in viitorul, si inca o intrebare, daca "ti'o faci" acea "ata" ar trebui sa se rupa(dupa 2 ani nu am observat nimic), sau doar in momentul cand "o faci" cu adevarat, adica cu o fata.
Multumesc si respect raspunsurilor si inca o data, va rog sa va abtineti de la posturi care nu raspund la intrebarile mele

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

Aţa poate sa nu se rupa toata viata, gradul de felxibilitate al acesteia difera de la un penis la altul. Aţa se rupe de obicei in urma masturbarii sa zicem mai "agresive" sau in urma unui contact sexual fara prezervativ in care organele genitale nu au fost lubrifiate ( sex oral). Mai sunt si cazuri in care sa se rupa si in prezervativ dar aţa sa fie foarte rigida. Incearca sa nu exagerezi cazi prea multa masturbare duce la deformarea penisului, ejaculare precoce si chiar ajungi sa te obisnuiesti cu mana asa de tare ca nu te vei putea adapta la actul sexual cu o fata si veti ramane amandoi nesatisfacuti. Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

6 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Nu iti creste daca te masturbezi, nu o sa devii dependent, e doar in capu tau.ata nu se rupe asa, uneori nici la primul contact sexual.stai linistit.

| BaiatulAnonim a răspuns:

Cei pentru care masturbarea devine o obsesie o fac si o data pe ora. La 2-3 zile e ceva normal. Cat despre deformarea penisului, nu fi complexat, fetelor nu le prea pasa atata timp cat te pricepi la patwinking

| CGUL91 a răspuns:

Hehe frate, sa iti zic un secret, NU exista baiat pe lumea asta sa nu "si-o faca" si "ata" aceea e OK! trebuie sa tragi ca disperatul ca sa o rupi (ai simti si o durerehee hee... Stai linistit nu esti singurul care "o face" si felicitari! majoritatea se apuca de la 10 ani...

| luvisluvbby a răspuns:

Of. nu am de ce sa rad e ceva normal kiss a te masturba nu e o problema. si complicatii sau probleme in viitor nu vor aparea. daca mai ai probleme uite id meu te voi ajuta la fiecare pr de a ta love struck (luvisluvbby)! hy te pup kiss

| MeOrYoU explică:

Anonim multumesc mult, dar de asta imi ra si teama, asa cum ai zis si tu, ""cazi prea multa masturbare duce la deformarea penisului"", nu stiu daca mi se pare si nu cred, asa cum ai zis si tu, a inceput sa se... deformeze, si mai e inca o chestie daca ma puteti lamuri, nu stiu, dar siasta cred ca este o problema, cand ma usurez, parca urinez "stramb" sa zic asa, pur si simplu, si mai ales cand termin,se termina in spre stanga, adica, cand termin, urina o ia spre stanga pana se opreste, e ca si cum "ai da cu coasa" sa zic asa, asa se duce si urina, asa cum parca "e si el deformat",

| MeOrYoU explică:

Stiu ca nu e ceva neobisnuit, dar sunt speriat de faptul ca... parca mai bine ma apucam de fumat ca nici de alea nu eram asa dependent, adiica stiu ca 1 data de 2 ori. da la 2-3 zile timp de 2 ani? nu e deja prea mult?