Pai n-ar trebui sa fi asa geloasa adica las-o in pace sa faca ce vrea si u distreazate cu alte persoane daca ea nu vrea, pana la urma ea greseste nu tu nu ii mai atata atentie o sa vezi ca vina ea la tine
Pai...un sfat vrei nu?!
sfatul meu este sa te duci la prietena,,cea mai buna'' si sa o intrebi de ce s-a indepartat de tine si care este motivul,iar daca nu ai curajul incearca sa te indepartezi de ea, pentru ca iti face rau si fa-ti o alta prietena in care intr-adevar sa fie un,, prieten bun''
Pai eu spun sa-ti faci alte prietene pentru ca ea profita de tine cand nu mai are cu cine sa stea vine la tine asa mi so intamplat si mie eu zic sa te duci la ea si sa-i spui ca nu mai vrei sa mai fii prietena mea pentru ca ma dezamagesty din ce in ce mai tare pe zi ce trece eu mai exist in viata ta da sau nu si daca rs nu atunci ii spui ca bine daca nu ai nevoie de mine nc eu de tine pa
nu e singura prietena stiu ca nu se gasesc prieteni usoor crede-ma dar mai incearca si nu te crede in toti oameni care ii cunosti ca s-ar putea sa fie prieteni pe fata si pe spate sa te barfeasca si sa te faca de ras
daca vrei eu iti pot fi prietena>:d<
sper ca te-am ajutat:*
Rossie întreabă: