Eu zic sa iti prinzi parul de fiecare data cand vrei sa faci asta. Nu conteaza cine si daca o sa rada de tine. Si nu mi se pare subiect de ras chestia asta, mai ales ca poate nici nu vor observa. Si poate o sa sune ciudat, dar mie chiar mi se pare interesanta chestia asta, dar nu in sensul de 'ciudat', ci doar interesant si nicidecum de ras si in locul tau nu as ascunde-o. In fine, eu te sfatuiesc sa iti prinzi parul fara sa te gandesti la ce vor crede ceilalti, pentru ca asta e ultimul lucru care conteaza.
Oameni rautaciosi vei intalni intotdeauna. Tot secretul e sa nu pui la suflet rautatile si mistourile lor, si sa nu ai complexe din cauza defectelor tale. Fiecare om e asa cum l-a lasat Dumnezeu pe pamant, cu defecte sau fara defecte. Ce conteaza ca ai o urechiuta mai mare? Esti mai haioasa si mai speciala decat restul. Fa ce iti dicteaza sufletul, iar cui nu-i place de tine, duca-se in padure... Mama lor de nesimtiti
Ei bine nu ar trebui sa ii bagi in seama pe cei nesimtiti...Ar trebui sa faci ce ai vrea tu mai mult si ce iti place mai mult...Nu trebui sa te ascunzi! Fa ce-ti place si daca ceilalti rad inseamna ca sunt gelosi
Draga Dania, de "prieteni"nu duce nimeni lipsa, daca ai fi avut urechiusele perfect egale sunt sigur ca ca ti-ar fi descoperit nasucul putin cam carn.Cineva a spus odata ca sa tot plans de adidasii lui uzati pana in momentul cand a vazut un baiat fara picioare.Eu impart oamenii in doua categorii:cei care stiu ce spun si cei care spun ce stiu.Capul sus si te-as sfatui sa profiti de aceasta situatie; acum ai ocazia sa vezi cine tie cu adevarat prieten.
Te sfatuiesc sa iti prinzi parul. Nu-i baga in seama pe cei care te jignesc. Exista si astfel de oameni, care nu stiu sa vorbeasca frumos cu cineva, ci doar sa jigneasca. Dar tu nu ai de ce sa te ascunzi. Trebuie sa te bucuri de calitatile pe care lei ai. Prinde-ti parul si da dovada de curaj, nu ai de ce sa-ti fie rusine. Noroc!