Deci...stai, stai. Tu erai in custodia tatalui, si ai stat cu sora? Mama? Nu prea am inteles.
Oricum, tot ce pot sa iti zic este ca te compatimesc. Uneori mi se pare ca viata mea e groaznica, dar tu sigur suferi intreit fata de mine.
Sa o luam cu inceputul. Trebuia sa te gandesti de la inceput ca aveai sa pierzi mult cu mutarea dintr-o tara in alta pe perioada scolii. Mai ales in clasa a opta, cand se dau examenele.
Si vroiam sa te intreb, tatal tau este o persoana mai violenta? Vulgara? Nepasatoare? Nu vreau sa te jignesc pe tine sau pe el, dar din ce ai spus tu aici cam asta reiese. Adica inteleg, vrea sa isi refaca viata, insa tu al cui esti acolo? Chiar daca esti un copil, trebuie si tu sa fi consultat. Si faptul ca a mintit-o pe respectiva femeie pe fata cum ca te-ar fi intrebat, chiar este deranjant. Iar tu ar trebui sa nu te mai lasi prada viciilor precum bautul sau fumatul. In primul rand esti prea mic pentru asemenea lucruri.
Sfatul meu este sa incerci cumva sa pleci inapoi la mama ta, cum ai zis si tu, dar din moment ce tatal tau are custodia, mai greu. Ai grija de tine si incearca macar sa iei examenele. Bafta!
Nu te supara dar... complicata viata ai! Cred ca ar trebui sa mergi la mama si la sora ta, asa as face eu. Nu vreau sa na bag in viata ta, ti-am dat doar un sfat. Fa ce crezi ca e bine. Daca vrei sa vb mai multe, sunt fata si te inteleg, da-mi adresa ta de mess.
Cred ca ar trebui sa nu te mai consumi pe chestiile astea. Mai toate familiile au probleme, iar copiii sunt cei care sufera. Tu zici ca nu intelegi nimic de la scoala? Ai incercat macar sa fii si tu atent la profesor sau sa ai ntrebi ceva ce nu ai inteles? Parerea mea este sa gandesti pozitiv si da, ar fi o solutie sa pleci in Anglia la mama ta.
Diorrus întreabă: