| AndreeaCrisstinna a întrebat:

Am şi eu o mică problemă. Pentru cei ce vor într-adevăr să mă ajute şi vor fundă, să citească cu atenţie.

Prietenei mele îi place de un băiat. I-a şi spus asta, dar lui îi place de alta. Şi na, eu ca prietenă a ei am încercat să-i dai tot felul de sfaturi, dar... Într-o zi a venit un văr de al prietenei mele la ea (el fiind din Bucureşti şi noi din Bacău) şi e cu un an mai mic decât noi, dar lui îi plăcea într-un fel de mine, dar prietena mea mi-a zis că vroia doar să-şi bată joc de mine şi chestii. Şi am mers la un teren de fotbal unde eram toţi 4 şi încă câţiva băieţi. Şi băiatul de care îi place prietenei mele e prieten cu vărul ei, şi la un moment dat, m-a luat în braţe şi mă ruga să joc şi eu fotbal (şi aş fi jucat, dacă nu purtam balerini) doar ca să se ducă peste mine vărul prietenei mele etc., şi eu i-a zis de câteva ori un „Nu" clar. Şi nu ştiu, pur şi simplu m-am îndrăgostit şi eu de el *-*. Aşa. Instantaneu! Şi m-a mai luat tot aşa în braţe într-o altă zi, când jucam un joc şi trebuia să ne spunem cuvinte la ureche, un fel de „telefonul fără fir". Şi nu pot să-i spun asta prietenei mele, pentru că ea e înebunită după el, şi nici lui nu prea pot să-i spun pentru că dacă ştiu deja că îi place de alta...

Ce să fac?! Să le spun, sau să încerc să-mi iau gândul de la el?! (Precizez că eu am 14 ani şi el 16)

Răspuns Câştigător
| betty678 a răspuns:

Sfatul meu este unul: Daca sti deja ca ii place prietenei tale de el nu ar fi frumos sa fi cu el sau sa te tachinezi. In plus ea a fost sincera si ti-a spus tu ar trebui sa renunti la el.

| AndreeaCrisstinna explică (pentru betty678):

Mulţumesc.

| betty678 a răspuns (pentru AndreeaCrisstinna):

Cu placere

3 răspunsuri:
| AlexBytheway a răspuns:

I-ati gandul de la el.