E un comportament foarte normal, numai ca fetele din ziua de azi se grabesc tare rau sa ajunga cu un barbat in pat si apoi se vaieta ca au fost parasite.
Eu cred ca baiatul chiar te place si isi doreste o relatie cu tine. Nu e normal sa te sarute la primele 10-12 intalniri. Un pupic cast pe obraz e semn ca te place, ca te respecta si te apreciaza. Inainte de saruturi pasionale trebuie sa va cunosteti cat de cat, sa va descoperiti usurel, fara graba.
Nu te ingrijora. El vrea prima data sa te cunoasca mai bine si apoi v-a urma si sarutul.Asa este el mai timid si daca u il iubesti trebuie sa ai rabdare cu el si sa mai astepti pana cand el va fi pregatit pentru acest pas
Mult succes!
Chiar daca baiatul are 19 ani, se vede ca are si cei sapte ani de acasa. El vrea intai sa te cunoasca, sa-si dea seama ce fel de om esti tu si apoi sa treaca la o oarecare apropiere fizica. Ar trebui sa te bucure acest lucru, ca nu urmareste un scop "marunt" cu tine, o aventura. Daca nu te-ar place atunci, sigur nu te-ar mai fi invitat sa va intalniti.
Lasa timpul sa "joace" in favoarea relatiei voastre si sa vezi ca totul o sa vina apoi de la sine. Nu fi agresiva, pentru ca, sunt baieti la care acest lucru nu le place.
Nu declara sentimente, pentru ca acestea se instaleaza cu timpul si trebuie sa stii intr-adevar daca tu il placi sau nu pe acel baiat si mai ales daca si el te place pe tine. Lasa-l pe el sa-si declare sentimentele mai intai, pentru a nu se simti rau daca el nu are inca nici un fel de sentimente pentru tine. Asa poti deveni penibila si nu este cazul.
Mi-a ramas in minte o intrebare de pe TPU adolescenti: De ce o fata, dupa cca 1/2 ora de cand te cunoaste, iti spune ca te iubeste? Ce crezi ca inseamna acest lucru? Inseamna ca unele fete se grabesc sa-si declare asa zisele sentimente, insa este clar ca, sunt doar vorbe, care nu sunt de fapt acoperite de sentimente. Nu fi si tu una dintre acele fete, fii mai profunda si gandeste-te ca, feminitatea trebuie sa fie gasita si apreciata, ea trebuie sa fie sensibila si gratioasa si nu socanta. Comunicarea este mai intai importanta, la fel cunoasterea persoanei cu care devii prieten si apoi manifestarea sentimentelor care trebuie sa fie profunde si nu superficiale. Oricum, timpul este in favoarea ta si vei vedea ca, sfaturile mele iti vor fi confirmate de realitate.
Poate este timid si nu stie cum o sa reactionezi mai bine incearca tu sh apoi poate va prinde curaj
Poate ca este mai timid
mai asteapta
sau poate ca mai intai vrea sa te cunoasca si dupa aia sarutul
bye
Uff timiditatea asta, mereu se intampla asta, desigur k el te place, k daca nu, nu tear mai invita cu el, acordai putin timp iar daca tot timid ramane fa primul pas tu surpeindel
succes
Poate pentru simplul fapt ca este timid, sau ca nu este sigur de ce simti tu pentru el.
Dupa parerea mea te place, dar am si eu o intrebare el stie ce sentimente ii porti tu lui? ca cine stie. poate din cauza acestui lucru nu incearca sa te sarute... daca spui ca are 19 ani, tu cati ani ai? presupun ca 17-18 nu? de ce nu incerci tu sa-l saruti ceva mai aproape de buze? ca sa ii dai un impuls de a te saruta?
Asa e asa e. cum spun fetele de mai jos... un pupic pe obraz e semn k te apreciaza si te respecta...si e mai special... nsi diferit...nu saruta de la prima intalnire...si inaltimea nu e o piedica. din contra. un avantaj... pup :*
CRED K E GAY:-|...
...
GLUMESC
ESTE TIMID... CE DULCE... VREI SA TE IA DIN PRIMA? DACA VA IA DIN PRIMA NU E BINE DAK VA IA DIN A 5 NICI ATUNCEA NU E BINE... OARE CE VREM NOI FEMEILE?
Poate chiar te iubeste si te respecta, in general un baiat care nu simte nimic pentru tine de la primele intalniri iti propune sa faci sex cu el, dupa ce ai acceptat iti spune pa si nu te mai cunoaste. Eu zic sa lasi lucrurile sa mearga incet incet, daca e sa fiti impreuna veti fi.
Este timid... daca vrei ceva de la el, spune-i direct... o sa va ajtati pe amandoi in felul asta
Inseamna ca e timid sau pur si simplu ezita sa faca pasul asta. Poate ati fost prieteni. Insa sigur tine la tine si o sa-l faca mai devreme sau mai tarziu.
Ooo stai linistita poate este timid, poate nu stie daca si tu vrei sa te sarute... daca te tot invita nu e logic ca te place? si ce mai stai? saruta'l tu
Bună.
Nu numai o fată este timidă, uite, tu ai întâlnit un băiat timid.
Lasă timpul să treacă și vezi cum se mai comportă.
Din punctul meu de vedere este ok, nu văd de ce să te grăbești.
Te-ai îndrăgostit de el, foarte bine.
De ce nu-i furi tu o sărutate? Crezi că nu o să vrea?
Succes.
Pa, pa.