anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o nelamurire. Avem un baiat in clasa este cam sarac nu se imbracat prea jmecher si nu e nici cel mai inteligent, dar cu toate astea toate fetele stau numai pe el.El nu este timid vorbeste cu orice fata dar intrebarea mea este de ce fetele nu sunt atasete de alti baieti care au calitati mai bune.

Răspuns Câştigător
| darkangel90 a răspuns:

Nu conteaza ca e sarac sau bogat, nu conteaza ca se imbraca elegant sau nu.
Conteaza ca are bunul simt, conteaza gesturile cum se comporta el cu fetele.
El are calitatile lui si prin asta poate sa atraga cate fete vrea.
Baietii care se cred smecheri nu isi arata calitatiile ci prostia.

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Are madularul marewinking

| RAY a răspuns:

Fizicul conteaza foarte mult asta e adevarul,daca baiatul e inalt,frumos la care fata nu iar place, orice om vede fizicul tau nu sufletul tau sa spun
fizicul conteaza foarte mult indiferent de sex, la fete si inaltimea
situatia financiara bine e sa le ai pe ambele sau macar una dintre ele, da stai putin asta nu inseamna ca nu vei avea pe nimeni, sincer tio spun fiecare are pe cineva in lumea asta, dar cand o gasesti iubesteo nelimitat, cauta si tu o fata pe masura fizicului tau nu cele mai frumoase, bafta multa, iubirea e minuata man e divina, sexul e o pofta atat sa stii

| Lawliet14 a răspuns:

Poate a marinimos chiar daca nu e atat de inteligent. Personal eu sunt atras de inteligenta, dar asta nu inseamna ca nu poate cuceri majoritatea din fetele din clasa. Asta ca nu se imbraca prea smecher nu e o problema mare. Sau ca e sarac.

| epurasu a răspuns:

Acel baiat se ocupa si de fete dar de exemplu tu ...de jocuri! happy el stie ce vrea tu inca nu.

Răspuns utilizator avertizat