| cutza a întrebat:

Am si eu o nelamurire:de ce simt un gol in suflet cind totul cu prietenii merge bine, cu familia la fel si cu planurile de viitor tot? de ce ma simt asa? e ceva in neregula cu mine? n-am mai simtit asa ceva niciodata.

Răspuns Câştigător
| andreea8888 a răspuns:

Daca ai o varsta adolescentina(pana in 18 ani), este normal sa te simti astfel, pentru ca si eu am depasit aceleasi simptome la aceea varsta, si se intampla totul din pricina formarii caracterului, modului de vedere!
Daca insa, depasesti aceea varsta, inseamna ca este un lucru pe care inca nu l-ai rezolvat si ai uitat de el, iar acestea sunt semnalele ca nu este bine sa zici ''e ok'', doar pentru ceea ce vrei tu sa vezi(familia, prietenii, planurile de viitor)...asa ca nu ar fi rau sa iti faci un mic ''examen'' si sa scoti la suprafata cele mai vechi problemute, probleme, si toata familia D-nei PROBLEMA!
Sunt sigura ca alt motiv nu exista, altfel ar insemna ca tu iti doresti sa stea rau ceilalti, sa iti lipseasca un adevarat camin, prietenii, planurile, etc...pentru a te simti impacat/a, dar ma gandesc ca nu este acesta motivul!

Scormoneste bine inauntrul tau, si nu omite nimic, adevarul va iesi la iveala!
O viata senina, lipsita de ganduri negative si goluri in suflet happy!

1 răspuns:
| Linda a răspuns:

Citeste de exemplu Jurnalul Fericirii al parintelui Nicolae Steinhard. Poate iti lipseste dimnesiunea relatiei cu Dumnezeu.