| Kiddzutsa a întrebat:

Am si eu o pisicuta care, de multe ori o prind retrasa sub sifonier, sau in hainele mele, bagata in sertar [ ii place acolo ], de un timp [inainte mancam cu ea la masa, ma refer la faptul ca ea era jos ] nu mai sta cu noi, ba chiar nu mai mananca, are 3 luni, e micuta, e nazdravana, si iese afara numai cu mine [ in fiecare zi de 2 ori ], nu o las singura pentru ca nu vreau sa ii se intample ceva rau.
Vreau sa stiu ce are, de ce e asa ciudata, ajutati-ma nu vreau sa-mi pierd pisoiu`.

FUNDITAlove struck.

3 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Hello,Kiddzutsabatting eyelashes!
Intrebarea ta ar fi trebuit incadrata la categoria "Hobbies/Pets" asa ca pe viitor ai mai multa grija la acest aspect happy.
Daca zici ca nu mai mananca si ai observat mai multe aspecte ciudate la ea, ar putea sa fie bolnava.Cel mai bine este sa o duci la veterinar.
Bafta :*!

| teiube a răspuns:

Cred ca fiind mica e mai retrasa si simte lipisa si caldura mamaei ei dar in general pisicie prefera un loc mai linistit cred ca isi va reveni inconjoara cu multa iubire sa nu se simta singura

| Kiddzutsa explică:

Pai, am pus`o aici pentru ca se uita mai multa lume, nu cu scopul de a face o dezordine:*. Multumesc scumpelor:*